12.2.2021

Vene 21 Båt Messujen veneet – moottorilla Marex ja purjehtijalle Scandi

Vene 21 Båt Messujen veneet – Scandi 42 – Vene 21 Båt verkossa – Messujen purjevene

Vene 21 Båt Messujen veneet julkaistiin nyt jo 23. kertaa. Messujen moottoriveneenä tunnustettiin norjalainen Marex ja Messujen purjeveneenä kotimainen Scandi.

Vene 21 Båt Messujen veneet on valittu ja niitä on tänä vuonna kaksi. Voitot lipuivat tänä vuonna Norjaan ja Suomeen. Luokat ovat varsin yksinkertaiset ymmärtää vähemmänkin veneilleelle: Messujen moottorivene ja Messujen purjevene.

Samalla Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma on alkanut. Viikon mittainen tapahtuma järjestetään tänä vuonna, nimensä mukaisesti, verkossa ja se jatkuu 12. – 21.2.2021.

Tarjolla on ohjelmaa, tuote-esittelyjä, houkuttelevia tarjouksia ja mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa chatissa. Tapahtuma on täysin ilmainen.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vene 21 Båt Messujen veneet

Messujen veneet julkaistiin nyt jo 23. kertaa, joten jonkinlaista arvostettavaa historiaa tunnustukselle alkaa syntyä. Messujen vene -tunnustuksilla halutaan viedä venealaa eteenpäin ja antaa toimijoille tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.

Poikkeuksellinen aika ja venemessujen siirtyminen verkkoon lisäsivät purjevenetarjontaa. Toisaalta sen kerrotaan vaikeuttaneen moottoriveneiden arviointia, sillä veneet eivät olleet nähtävillä. Tuomaristo suoritti silti lopulta yksimielisesti voittajavalinnat: Messujen moottorivene on Marex 330 ja Messujen purjevene Scandi 42.

Valinnassa kiinnitettiin huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otettiin huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus.

Messujen veneet valittiin Vene 21 Båt verkossa -tapahtumaan osallistuvien veneyritysten uutuusveneistä. Valinnan voittajista teki raati, johon kuuluivat Sampsa Kärnä Eurofins Expert Servicestä, Juhani Pappila Traficomista, Vene-lehden toimittaja Tomi Peurakoski, Venemestari-lehden ja Totalvene.fi:n päätoimittaja Jan Sjölund ja Kippari-lehden toimituspäällikkö Ismo Virta.

Marex 330 Scandinavia – Vene 21 Båt verkossa – Messujen moottorivene

Marex 330 Scandinavia

Messujen veneet valinnut raati luonnehti voittajaksi valittua moottorivenettä seuraavasti: Messujen moottoriveneeksi valittu Marex 330 Scandinavia on hyvin suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu vene, jossa on mukavat ja toimivat asuin- ja oleskelutilat sekä sisällä että ulkona. Vene sopii loistavasti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin, sillä suljettavan kansisalongin, suurteen kattoluukkujen sekä näppärästi verhomaisesti toimivien avotilan kuomuseinien ansiosta veneessä viihtymisen edellytykset ovat kunnossa sekä auringon paisteessa että haasteellisemmissa olosuhteissa.

Scandi Yachts Scandi 42 – Vene 21 Båt verkossa – Messujen purjevene

Scandi 42

Messujen veneet valinnut raati luonnehti voittajaksi valittua purjevenettä seuraavasti: Messujen purjevene Scandi 42 on uusi kotimainen purjevenemalli, joka nousee suoraan kansainväliselle tasolle. Vene on tyylikäs mutta myös käyttötarkoitukseensa harkitun toimiva ja viimeistelty yksityiskohtia myöden laadukkaasti, eikä purjehdusominaisuuksista ole kansisalonkiratkaisusta huolimatta tingitty.

Kuvat: Marex, Scandi Yachts, Lähde: Messukeskus

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat