22.1.2021

Vene 21 Båt -messut siirtyy verkkoon: tapahtuma kestää silti yli viikon

Perinteiset Venemessut joudutaan livetapahtuman osalta perumaan. Ohjelmaa tulee kuitenkin olemaan yli viikon ajan Vene 21 Båt -verkkotapahtuman muodossa.

Helmikuussa järjestettävät venemessut on siirretty verkkotapahtumaksi. Vene 21 Båt verkossa -nimellä järjestettävä tapahtuma kokoaa veneet, veneilytarvikkeet ja -varusteet sekä vesiharrasteet samaan tapahtumaan 12.–21.2.2021. Tarjolla luvataan olevan ohjelmaa, yrityssivujen tuote-esittelyjä, hyviä tarjouksia ja mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa chatissa. Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

– Venemessujen järjestäminen on tärkeätä nyt poikkeuksellisena aikana. Kotimaan matkailu on kasvussa ja veneily kiinnostaa entistä enemmän. Haluamme tukea venealaa ja veneilyä unohtamatta veneilijöitä ja vesiharrastajia, Messukeskuksen Vene 21 Båt -verkkomessuista vastaava Juha Kuusela toteaa.

– Tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna paljon elämyksiä, sisältöä ja kohtaamisia. Yritykset ovat ottaneet tapahtuman ilolla vastaan ja lähteneet mukaan sisällöillään ja tarjouksillaan. Mukana ovat merkittävimmät alan toimijat. Sen lisäksi, että tapahtumaa voi nyt seurata kaikkialta maailmasta, tapahtumassa voi myös esitellä veneitä, joita ei olisi saatu fyysiseen tapahtumaan. Verkkotapahtuma on täynnä mahdollisuuksia, Kuusela jatkaa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Ei vain tosiharrastajille

Messujen kerrotaan tarjoavan ohjelmaa veneilykonkareiden lisäksi vesiharrastuksen aloittamista vasta miettiville, sekä yleisesti harrastuksesta kiinnostuneille. Venemessujen virallisen ohjelman lisäksi tapahtumassa on myös yritysten tuottamaa ohjelmaa. Ohjelman keskiössä on moottoriveneiden uutuusmallit, purjehdus- ja matkailuasiat, sekä veneilytarinat. Oma osuus luvataan myös kalastajille ja muille vesiharrastajille.

Lisäksi messuohjelmaan kuuluu veneen osto-opastamista, huoltoasioiden neuvomista ja koulutusten tarjonnan läpikäymistä. Veneilytarinoissa kerrotaan muun muassa Ahvenanmaan ympäri veneilystä, sekä Viron ja Helsingin kohteista.

Perinteiseen tapaan messuilla julkaistaan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ja Suomen Messusäätiön Vuoden vierasvenesatamat 2021 -palkinnon Pelasta Itämeri -palkinnon saajat, sekä venelehtien toimittajien valitsema Messujen vene.

Suoran lähetyksen lisäksi messujen ohjelmat tulevat löytymään tallenteina julkaisuajankohdan jälkeenkin. Tapahtumaan pääsee osoitteessa www.venemessut.fi. Vuonna 2022 tapahtuman luvataan siirtyvän takaisin Messukeskukseen perinteiseen tapaan järjestettäväksi.

Lähde: Messukeskus Kuvituskuva: Moottorin arkisto

Luetuimmat