9.10.2017

YIT:n varatoimitusjohtajasta Destian toimitusjohtaja – Tero Kiviniemen tehtäväksi tuloksen ja kannattavuuden parantaminen

Tietyöt

Kesällä tehtävässään aloittavan toimitusjohtajan odotetaan tuovan Destiaan uudenlaista johtajuutta sekä vankan osaamisen infrarakentamisen toimialalta.

Destia kertoo uuden johtajansa nimen. Nimitysuutisen mukaan Destian hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri, eMBA Tero Kiviniemen, s. 1971, Destia Group Oyj:n toimitusjohtajaksi.

Kiviniemen kerrotaan aloittavan uudessa tehtävässään kesällä, viimeistään 1.7.2018. Väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Destian hallituksen jäsen Arto Pohjonen jatkaa tässä tehtävässä siihen saakka.

Tero Kiviniemi siirtyy Destiaan YIT:n varatoimitusjohtajan tehtävästä. Kiviniemi on vuodesta 2014 toiminut toimitilat- ja infratoimialan johtajana YIT:ssä, jonka palveluksessa hän on ollut vuodesta 1996.

Tero Kiviniemen odotetaan luotsaavan Destian liiketoiminnan kannattavaan kasvuun.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Destia tähtää infra-alan ykköseksi

– Tero Kiviniemi tuo Destiaan uudenlaista johtajuutta sekä vankan osaamisen infrarakentamisen toimialalta. Osallistava johtaminen on edellytyksenä sille, että saamme kaiken yhtiössä olevan korkeatasoisen osaamisen hyödynnettyä, sanoo Destian hallituksen puheenjohtaja Arto Räty.

– Kiviniemi tulee jatkamaan vt. toimitusjohtaja Arto Pohjosen käynnistämiä kehitystoimenpiteitä sekä yhdessä tekemisen ja asiakaslähtöisen yrityskulttuurin luomista. Luotamme, että Kiviniemen johdolla Destian tulos ja kannattavuus paranevat merkittävästi, kertoo Destian omistajan Ahlström Capitalin toimitusjohtaja ja Destian hallituksen varapuheenjohtaja Hans Sohlström.

– Uskon, että Destialla on kaikki edellytykset olla infra-alan kiistaton ykkönen, ja lähden intoa täynnä johtamaan yhtiötä uuteen vaiheeseen. Destiassa on erittäin vahva ja laaja infra-alan osaaminen, ja se on pitkällä digitaalisessa kehityksessä. Yhdessä destialaisten kanssa tulemme kehittämään yhtiötä, jonka menestyksen takana ovat lopulta ihmiset ja yrityskulttuuri, toteaa Tero Kiviniemi.

Lähde ja henkilökuva: Destia Avauskuva: Moottorin arkisto

Luetuimmat