Dacia Logan MCV Stepway

Ajoneuvot Uutinen 9.6.2017

Edulliset mökkimallit: Dacia Logan MCV Stepway ja Dacia Lodgy Stepway

Dacian kuljetusmallit Lodgy ja Logan MCV pääsevät mukaan merkin maastohenkiseen Stepway-mallistoon.

Pirteän Dacia Sanderon Stepway-varustelun innoittamana romanialaismerkki tuo mallistoonsa myös Dacia Logan MCV Stepwayn. Farmariauton korotettu malli esiteltiin jo alunperin Geneven autonäyttelyssä, mutta nyt Suomen edullisimmaksi mökkifarkuksi arveltu malli on saanut vahvistetun hinnoittelun.

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway yhdistää Laureate-varustetason ja Stepway-tyylin funktionaaliseksi paketiksi. Vakiovarusteina on muun muassa 7-tuumaisella kosketusnäytöllä toimiva MediaNav-navigointijärjestelmä sekä peruutustutka. Stepway puolestaan tuo mukanaan jämäkkiä kosmeettisia varusteita, kuten mustat pyöränkoteloiden ja helmojen suojukset sekä metalliharmaat alleajosuojat etu- ja takapuskureihin.

Dacia Logan MCV Stepway

Tärkeimmät luvut ovat kuitenkin suuri 573 litran tavaratila ja maavara, joka kasvaa Stepway-versiossa peräti 50 millimetrillä. Yhteensä Dacia Logan MCV Stepwayn maavara on kunnioitettavat 174 millimetriä. Halvimmillaan todelliseen mökkifarkkuun pääseekin kiinni vast’edes 14 399 eurolla. Automatisoitu Easy-R-vaihteisto kasvattaa hintaa 800 eurolla.

Dacia Logan MCV Stepway

Uutta ilmettä myös Lodgyyn

Myös Dacian tila-auto Lodgy saa Stepway-varustelun. Samassa yhteydessä konstailematon seitsenpaikkainen auto saa faceliftin, joka tuo sen samaan linjaan hiljattain päivittyneen Dacia-malliston kanssa.

DACIA LODGY STEPWAY

Ulkoisesti uutta on valmistajan mukaan keulaan ja perään lisätty krominen koristelista sekä kattokaiteiden kaksivärisyys. Sisustus on puolestaan nyt ”rauhallisemman näköinen” uudessa yksivärisessä kuosissaan ja ratti on vaihtunut muista malleista tuttuun nelipuolaiseen versioon. Etuistuinten selkänojat on myös varustettu eväspöydillä toisella penkkirivillä istuvien iloksi.

Lodgyn kohdalla Stepway-varustelu tarkoittaa lähinnä kosmeettisia päivityksiä, joten 16-tuumaisten Flexwheel-muotovanteiden lisäksi luvassa on kovempaa ulkonäköä suojalistojen muodossa. Sisällä luvassa on tuttuun tapaan kaksivärinen Stepway-verhoilu ja vakiovarusteeksi nousee peruutustutka ja 7-tuumainen MediaNav-viihdejärjestelmä.

DACIA LODGY STEPWAY

Uudistuksista huolimatta Dacia Lodgyn hinnoittelu pysyy entisellään, eli halvimmillaan Lodgyyn pääsee kiinni 17 399 eurolla Laureate TCe 115 -malliin muodossa. Stepway asettuu hinnastossa 1 000 euroa Laureaten yläpuolelle ja se on saatavissa myös 19 499 euron hintaisena dCi 110 -dieselmallina.

Lähde: Dacia Kuvat: Dacia ja Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Dacia

Kaikki koeajot

Uusimmat