Dacia Logan MCV Stepway

Ajoneuvot Autonäyttely Geneve 2017 Uutinen 9.3.2017

Dacia Logan MCV Stepway – Suomen edullisin mökkifarkku

Stepway-kerhoon liittyminen sopii Dacia Logan MCV:lle ehkä jopa paremmin kuin saattoi odottaa.

Hiukan korotetulla maavaralla ja seikkailullisemmilla puskureilla varustetut farmarimallit eivät ole mitään uutta, mutta ne ovat normaalisti olleet premium-valmistajien tai sellaiseksi haluavien heiniä. Nyt hippasille lähtee myös Dacia, joka laajentaa Stepway-mallistoaan yksinkertaisen käytännöllisesti muotoiltuun Logan MCV -farmariin. Dacia Logan MCV Stepway lieneekin saapuessaan siis heittämällä Suomen edullisin mökkifarkku.

Dacia Logan MCV Stepway

Konstailematon Logan MCV on Stepway-painoksessa saanut peräti 50 millimetriä lisää maavaraa, minkä lisäksi etu- ja takapuskurit on varustettu alleajosuojilla. Samassa rytäkässä Logan MCV on terästetty myös komeilla sivuhelmoilla. Lopputuloksena rumasta ankanpoikasesta onkin kasvanut sangen jäntevä ajokki arkipäivän rientoihin.

Dacia Logan MCV Stepway

Sisustassa Dacia Logan MCV Stepway noudattelee tuttua Stepway-linjaa, eli perusmallin matkustamoa on koristeltu esimerkiksi penkkien ja lattiamattojen osalta. Matkustustilaa löytyy tuttuun tapaan viidelle ja kulmikas perä kätkee sisäänsä 573 litraa tavaratilaa. Luvassa on myös rajoitettu erikoiserä Dacioita, joissa auton väriyhdistelmiä on mietitty hiukan uudelleen.

Dacia Logan MCV Stepway

Teksti ja kuvat: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Dacia

Kaikki koeajot

Uusimmat