Opel virtuaalimuseo museo Rüsselsheim K6

Ajoneuvot Uutinen 30.12.2021

Viis rajoituksista! Opel-klassikot ovat virtuaalimuseossa ympäri vuorokauden

Opel Classic -virtuaalimuseo tuo saksalaismerkin yli 120 vuoden autohistorian kotiruuduille vaikka keskellä yötä.

Opel on tuonut Opel Classic -museonsa tarjolle myös virtuaalisesti. Entiseen K6-latausasemaan rakennettu museo Rüsselsheimin tehdasalueella löytyy nyt virtuaalisessa muodossa vaikka ympäri vuorokauden.

Museon virtuaalikierroksella voi tutustua 360°-näkymillä yli 600 eri Opel-automalliin ja 300 muuhun mielenkiintoiseen esineeseen. Historiaa Opelilla on brändinä 160 vuoden ajalta ja autovalmistajanakin yli 120 vuoden ajalta. Mielenkiintoisimmat kohteet on merkattu keltaisella infopisteellä, josta saa lisää tietoa muun muassa teknisistä tiedoista.

Vapaan kiertelyn lisäksi museoon voi tutustua erilaisten teemakierrosten kautta. Alternative Drive -kierros keskittyy epätavallisiin ratkaisuihin, kuten esimerkiksi 1928 nopeusennätyksen RAK 2 -rakettiautoon.

Rally Racing -kierros ei juuri esittelyjä kaipaa rallikansan keskuudessa. Kierroksen varrelta löytyy esimerkiksi Ari Vatasen mestaruusauto vuoden 1983 Safari Rallista ja nykyinen Corsa-e-sähköralliauto.

Opel virtuaalimuseo museo Rüsselsheim K6

Roaring Twenties -kierros vie 1920-luvun villiin ajanjaksoon, jolloin ennätykset olivat rikottavissa kekseliäisyydellä ja rohkeudella. Rakettimoottoripyörä? Kyllä löytyy.

Mobility for Millions on museon neljäs teemakierros. Kansalaisten liikkuvuutta esittelevällä kierroksella näkee esimerkiksi lääkäreiden ja myyntimiesten suosiman Opel Doktorwagenin, Opel Kadettin sekä Opel Astran.

Opel Classic -virtuaalikierros on suunnattu kaikille Opelista ja autoilun historiasta kiinnostuneille, olipa tarkoituksena nuoruuden muistelu tai halu tutustua merkin menneisyyteen. Virtuaalimuseon löytää osoitteesta https://www.opel.com/microapps/opelclassic/

Katso myös toukokuussa ilmestynyt juttumme samaisesta museosta.

Lähde ja kuvat: Opel

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Opel

Kaikki koeajot

Uusimmat