11.1.2016

Audi esitteli A4 Avantin mökkimallin

Audi A4 Allroad quattro

Audi A4 Allroad on tuttu laajennus mallistoon.

Perinteet ovat tärkeitä. Niinpä vain puolisen vuotta Audi A4:n julkaisun jälkeen saksalaismerkki laajentaa mallistoa maastohenkisellä Allroad quattrolla. Edeltävien Allroad-mallien tyyliin uutuus on A4 Avantin korotettu, maastohenkinen ja tyypillisesti valkoiseen väriin maalattu muunnos.

Audi A4 Allroad quattro

Edeltävien Allroad-mallien tapaan uutuus on perusversiota korkeampi. Lisämaavaraa on tällä kertaa suotu 23 millimetrin verran. Maastohenkistä ilmettä on haettu sametin harmailla lokasuojien levikkeillä ja helmoilla. Lisähinnasta Audi maalaa somisteet korinväriin – aivan kuin 1980-luvulla.

Audi A4 Allroad quattro

Tavallisen Audi A4:n tapaan A4 Allroad quattro on parhaimmillaan 90 kilogrammaa edeltäjäänsä keveämpi. Keveimmillään uutuus painaa 1580 kiloa, ja silloin voimanlähteenä on 252 hevosvoimainen kaksilitrainen bensiiniturbo.

Audi A4 Allroad quattro

Dieselmallisto on huomattavasti laajempi, koostuen 150 ja 190 hevosvoimaisista kaksilitraisista sekä 218 ja 272 hevosvoimaisista kolmilitraisista V6-moottoreista. A4 Allroad quattro -nimensä mukaisesti auto on aina nelivetoinen.

Suomeen syksyllä saapuvan auton hintoja ei vielä ole vahvistettu.

Lähe ja kuvat: Audi

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat