28.8.2016

Dethleffs Magic Edition – näyttävyyttä liikkuvalle lomailijalle

Dethleffs Magic Edition

Dethleffsin asuntoautomallistosta tuttu Magic Edition uudistuu mallivuodelle 2017.

Magic Edition –matkailuautot olleet vuosia osa Dethleffsin vakiovalikoimaa ja jatkoa seuraa. Mallivuonna 2017 kaksi erilaista pohjaratkaisua käsittävä mallisto uudistuu.

Valmistajan mukaan kyseessä ei ole pikkupiplaus vaan luvassa on kattava uudistus, jossa on huomioitu näyttävyys ja käytettävyys. Uudistuva Magic Edition on suunniteltu liikkuvalle lomailijalle.

Ulkonäöltään Magic Edition erottuu massasta. Upotetut ikkunat istuvat hyvin hiilen ja hopean sävyillä somistettuun koriin. Puoli-integroidun auton mustan ohjaamon kattolinja jatkuu kattoikkunalla.

Kuljettajan ovella varustetussa integroidussa mallissa uudistunut ilme ulottuu sivuseinistä aina sporttisen ilmeen antavaan jäähdyttimen säleikköön.

Uusi 70 senttiä leveä ikkunallinen asunto-osan ovi on kaikissa malleissa varustettu keskuslukituksella.

Uusi on myös voimanlähde. Jatkossa moottori on Euro 6 -päästörajat täyttävä. Hevosvoima tarjolla on 130.

Dethleffs Magic Edition

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Ei enää puuta rakenteissa

Näyttävyyttä lisäävät osaltaan 16 tuuman alumiinivanteet, LED-päiväajovalot sekä Innoluna-hybridi-takavalot. Nämäkin vakiovarusteita.

Kestävä kori on toteutettu ilman puumateriaaleja Dethleffsin Lifetime Plus –rakenteella, jossa lasikuitukatto ja –alapohja antavat lisäsuojaa ulkoisesti.

Koko Dethleffs Magic Edition -komeus on rakennettu Fiatin palkkialustalle, jonka ansiosta asunto-osan lattia on tasainen. Asunto-osassa uutta ovat myös säilytystilaratkaisut sekä kaksivärinen sisustus.

L-istuinryhmä on valmistajan kertoman mukaan entistä mukavampi. Kangaspäällisten lisäksi tarjolla on aitoa nahkaa. Tosin lisähintaan.

Iltaisin tunnelmaa lisää LED-valoin toteutettu epäsuora valaistus.

Dethleffs Magic Edition

Tilaa myös keittiöön

Paljon työskentelytilaa sisältävässä L-keittiössä on valmistajan mukaan kiinnitetty huomiota myös ergonomiaan. Varustukseen kuuluu uusi pitkittäinen liesi sekä varsin tilava 190 l jääkaappipakastin.

Kaikki vuoteet, myös integroidun nostovuode ohjaamon päällä, on varustettu ergonomisella ja hengittävin materiaalein valmistetuilla 7-vyöhykkeisillä EvoPoreHRC –patjoilla.

Magic Edition –malliston kohokohtia on valmistajan mukaan monta: iso valaistu kattoikkuna, yksijalkainen alaslaskettava istuinryhmän pöytä, TV-teline, ohjaamon kaihdinverhot, apukuljettajan turvatyyny, vakionopeuden säädin, ohjaamon automaattinen ilmastointi sekä Radiovalmius Sound-paketilla.

Vakiolämmityksenä on Truma Combi-6 Dethleffsin uudella Board Control –käyttöpaneelilla, joka mahdollistaa lisävarusteena hankittavan kattoilmastointilaitteen säätämisen. Myös veden, kaasun ja virran käyttöön liittyviä toimintoja ohjataan tästä samasta käyttöpaneelista.

Kaksi Dethleffs Magic Edition -pohjaratkaisua

Magic Edition T/I 002 EB –erillisvuodemallin vuoteiden alle jää iso takatavaratila. Vuoteet ovat yhdistettävissä isoksi ajoneuvon levyiseksi vuoteeksi. WC- ja suihku muodostavat pesutilan, joka pelkkänä WC:nä on riittävä isokokoisemmankin käyttöön. Tilaa säästävän yhdistetyn pesutilan ansiosta sisäänkäynnin luona on täyskorkea vaatekaappi.

Parivuoteellisessa Magic Edition T/I 003 DBM –mallissa normaalikorkeudella sijaitseva saarekevuode on avoin kolmelta sivulta. Vuoteen pituutta voi kasvattaa haluttaessa 10 cm. Vaatekaapit sijoittuvat vuoteen molemmille puolille. Parivuoteen korkeuden voi säätää matkan ajaksi yläasentoon, jolloin esimerkiksi pyörät ja pihakalusteet mahtuvat hyvin mukaan.

Suihku ja WC sijoittuvat parivuodemallissa käytävän vastakkaisille puolille. Suihkun ovi avautuu sekä ulos että sisäänpäin. Makuutilan voi erottaa suihku- ja WC-tilasta sekä oleskelutilasta liukuovella.  Lisäksi WC:n ovella voi erottaa takaosan ajoneuvon etuosasta. Nämä kaikki oviratkaisut ovat omiaan erityisesti integroidun mallin kohdalla, jolloin sekä nostovuoteessa edessä että parivuoteessa takana nukkuvilla on WC- ja suihkutila erikseen käytettävissä.

Lähde ja kuvat Dethleffs

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat