15.5.2018

EasyPark toimii nyt MobilePayn kanssa – tulossa parkkinavigaattori Helsinkiin

EasyPark toimii nyt MobilePayn kanssa

MobilePay-maksusovellus ja Find & Park -parkkinavigaattori ovat EasyParkin uusimmat aseet pysäköinnin helpottamiseksi.

Suomen suurimpiin pysäköintisovelluksiin kuuluva EasyPark ja suurimpiin kuuluva mobiilimaksusovellus MobilePay ryhtyvät yhteistyöhön, jotta pysäköinnin voisi jatkossa maksaa nopeammin ja joustavammin. Uusi ominaisuus tulee käyttöön toukokuussa.

MobilePayn toiminta EasyParkissa ei poikkea maksusovelluksen muista käyttökohteista. Koska maksun tunnistetietona käytetään puhelinnumeroa, ei EasyParkiin tarvitse tallentaa luottokorttitietoja. Samalla MobilePay nopeuttaa EasyParkin käyttämistä ja yhteispeliin riittää, että sovellukset ovat asennettuna samaan laitteeseen.

– Olemme iloisia, että tarjoamamme maksuratkaisu sopii monipuolisesti erilaisiin kuluttaja- ja yritysasiakkaidemme tarpeisiin. MobilePay on käytössä jo miljoonilla ihmisillä Suomessa ja Tanskassa. Meidän tulee jatkuvasti kyetä lunastamaan lupauksemme olla helpoin ja sujuvin maksutapa siellä, missä maksamisen täytyy tapahtua nopeasti ja turvallisesti. EasyPark on eniten käytetty pysäköintisovellus Euroopassa, ja olemmekin tyytyväisiä saadessamme tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, sanoo MobilePayn myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Helsinki parkkinavigaattorin betapaikkana

EasyPark toimii nyt MobilePayn kanssa

Nyt betatestauksessa on Find & Park -parkkinavigaattori, joka arvioi tekoälyn avulla määränpään lähellä olevien parkkialueiden tilavuutta. Ensimmäisten testikaupunkien joukossa on Helsinki ja ominaisuus on vielä beta-vaiheessa. Määränpään syöttämisen jälkeen navigaattori opastaa parkkiruutuun tai -alueelle, jossa on todennäköisimmin vapaa parkkiruutu. Ominaisuus toimii katujen varsilla sekä julkisissa pysäköintihalleissa.

– Olemme tutkineet, että suomalaiset ärsyyntyvät parkkipaikan etsimisestä viidessä minuutissa tai jopa nopeammin. Sitä ärsytystä pyrimme helpottamaan eri keinoin. Sellaisia ovat muun muassa tuore Find & Park -parkkinavigaattori sekä nyt alkava MobilePay-yhteistyö. Haluamme parkkeeraamisen olevan mahdollisimman helppoa, EasyPark Suomen toimitusjohtaja Stefan Anderson sanoo.

Lähde ja kuvat: EasyPark

Luetuimmat