3.3.2022

Finnair alkaa lentää Tokioon kiertoreittiä – neljästi viikossa

Lentokone

”Japani on yksi tärkeimmistä markkinoistamme, ja haluamme tarjota luotettavat ja turvalliset yhteydet asiakkaillemme myös tässä tilanteessa.”

Finnair aloittaa lennot Tokioon uudella reitityksellä Venäjän ilmatilan kiertäen. Lentoaika on noin 13 tuntia, ja reitti kulkee Helsingistä Tokioon tuulista riippuen joko eteläistä tai pohjoista reittiä Venäjän ilmatilan kiertäen. Lennot yhdistyvät sujuvasti Finnairin Euroopan verkostoon Helsingistä.

Finnair aloittaa lennot 9. maaliskuuta alkaen neljästi viikossa. Tokion Naritan kentälle lennetään tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lento lähtee kello 17.30 Helsingistä.

Tokiosta Finnair lentää Helsinkiin keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin ja lento lähtee kello 22.40 paikallista aikaa.

– Japani on yksi tärkeimmistä markkinoistamme, ja haluamme tarjota luotettavat ja turvalliset yhteydet asiakkaillemme myös tässä tilanteessa, Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér kertoo.

– Japanin ja Helsingin välillä kulkee myös paljon lentorahtia, ja lentoyhteyksien jatkuminen on tärkeää.

Finnair perui aiemmin tällä viikolla Japanin, Kiinan ja Etelä-Korean lentonsa 6.3.2022 asti. Finnair lentää edelleen Bangkokiin, Delhiin, Phuketiin ja Singaporeen Venäjän ilmatilan kiertäen, mikä pidentää lentoaikaa jonkin verran.

– Arvioimme edelleen Kiinan ja Etelä-Korean lentojemme mahdollisia uusia reitityksiä, ja viestimme asiakkaillemme heti, kun suunnitelmat täsmentyvät, Orvér taustoittaa.

Finnair viestii lentojen muutoksista suoraan asiakkaille tekstiviestein ja sähköpostitse. Jos lento perutaan, vaihtoehtoina on muuttaa matkustuspäivää tai hakea lipun hinnan takaisinmaksua.

Teksti ja kuva: Marko Jokela

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat