6.8.2022

General Motors pyrkii hillitsemään uusien autojen trokausta

2022 GMC HUMMER EV

General Motors ei hyväksy, että automallit, joiden kysyntä on suurta, myydään eteenpäin korkeamman hinnan toivossa.

Tiettyjen automallien kova kysyntä suhteessa niiden tarjontaan on aiheuttanut tilanteen, joissa autojen hinnat ovat jopa nousseet niiden suositushinnoista – käytetyt autot ovat olleet jopa kalliimpia kuin auto uutena. General Motors on ottanut kovat keinot käyttöön suitsiakseen toimintaa ja hinnoittelua.

GM jatkaa luvattomien jälleenmyyjien ja jälleenmyyjien etsintää, jotka eivät noudata autonvalmistajan standardeja. GM:n Pohjois-Amerikan presidenttin Steve Carlislen allekirjoittamassa kirjeessä hän on esittänyt jälleenmyyjilleen muistutuksen heidän sopimusvaatimuksistaan ​​ja GM:n politiikasta uusien ajoneuvojen jälleenmyynnissä.

Kirjeessä GM kieltää, että tiettyjen kovan kysynnän kohteena olevien autojen omistajat eivät saa myydä niitä eteenpäin ennen kuin auton on omistanut 12 kuukautta.

General Motors aikoo estää asiakkaita, jotka myyvät edelleen tiettyjä suuren kysynnän ajoneuvoja ennen kuin 12 kuukautta tulee täyteen, tulevien varausten ja tilausten tekemisestä. GM aikoo myös rajoittaa tiettyjen takuiden siirtoa.

Automallit, joita General Motorsin kirje koskee, ovat ainakin Hummer EV SUV, Corvette Z06 ja Cadillac Escalade-V.

– Kun ajoneuvoja myydään nopeasti edelleen, erityisesti valtuuttamattomien jälleenmyyjien tai muiden jälleenmyyjien toimesta, jotka eivät noudata GM:n standardeja, asiakaskokemus kärsii ja GM:n merkit vaurioituvat, Carlisle sanoo kirjeessä.

Lähde: Automotive News

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat