18.9.2022

Jos olet aina haaveillut Porsche 911 -matkailuautosta, tässä olisi sellainen

Telttailuvarustus tulee kovakattoiseen Porsche 911:een tehdaslisävarusteena. Tämä kasvattaa 911:n luonnetta entisestään. Ja se on vain yksi Porsche-malleista, joihin kattoteltta tulee saataville.

Porsche 911 on hienoimpia ja nimekkäimpiä koskaan valmistettuja urheiluautoja. Kiinteä osa superauton olemusta ja historiaa ovat sen juuret ensimmäisessä Volkswagenissa - tällä on edelleen yli viiden vuosikymmenen jälkeenkin vaikutuksensa auton monipuolisuuteen. Porsche 911:llä voi yleensä tehdä sellaisia asioita ja ajaa sellaisissa paikoissa, joihin ei monilla kilpailijoilla olisi mitään asiaa. 911:llä voi mennä vaikkapa luonnon helmaan telttailemaan.

Kopan väriksi voi valita tumman tai vaalean harmaan. Teltta itsessään painaa 56 kiloa ja sen kanssa suositellaan ajamaan enimmillään 130 km/h.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Telttaile kuten Porschen omistaja

Porschen tehdasvarusteisiin kuluvan vuoden marraskuusta lähtien kuuluva kattoteltta on kehitetty yhteistyössä Studio F.A. Porschen kanssa. Teltta soveltuu autoihin kattokaiteilla tai ilman. Kattokaiteilla varustetuissa malleissa, kuten pitkäkattoisissa Cayennessa ja Macanissa sekä Taycan Cross Turismossa, teltan kantavuus on 190 kiloa, 50 kiloa enemmän kuin niillä malleilla, joissa kaiteita ei ole.

Katolla kulkee irroitettava laatikko, jonka kova kuori mukailee 911:n muotoja. Teltan lattiapinta-ala on maksimissaan 210 x 130 senttimetriä. Kova kansi aukeaa sivulle vaivattomasti kaasujousien varassa. Teltta kestää kovaakin sadetta, siitä pitää huolen hengittävä puuvillamateriaali. Teltassa on ikkunat sivulle ja ylös. Hyttysverkko on niissä integroituna ja ne saa myös peitettyä. Telttaan kiivetään tikkaita pitkin. Pohjalla on polyuretaanipatja. Teltta soveltuu kahdelle hengelle.

Telttaan tulee saataville myös lisävarusteita, kuten lämpöpeitto sekä paremmat tilat kengille ja matkatavaroille. Hintaa Porschen alkuperäisellä kattoteltalla tulee olemaan noin 5 000 euroa.

Lähde ja kuvat: Porsche Teksti: Benjamin Helander

Luetuimmat