25.9.2017

Leasing helpolla pesudiilillä: Juhlapesu ja ALD Automotive yhteistyöhön

Juhlapesu ja ALD Automotive yhteistyöhön

ALD Automotive ja Juhlapesu tuottavat yhdessä yritysautoilijoiden arkea helpottavan ALD Autopesu -pesupalvelun.

Huoltoleasingpalveluista tunnettu ALD Automotive on sopinut yhteistyöstä kuukausihintaisesta pesupalvelusta tunnetun Juhlapesun kanssa. Jatkossa yritysasiakkaiden käytössä on uusi ALD Autopesu -palvelu, joka tuo Juhlapesun 27 toimipistettä leasingasiakkaiden käyttöön.

– ALD Automotive uskoo tulevaisuuden yritysautoilun nojaavan entistäkin enemmän ennakointiin, helppouteen sekä digitaalisiin toimintamalleihin. Juhlapesun tarjoama palvelukokemus sekä kiinteä kuukausihinnoittelu tukevat loistavasti näitä yritysautoilun tarpeita, kertoo kaupallinen johtaja Kari Kauppinen ALD Automotivesta.

Palvelu koskee myös ALD Automotiven ja Nordea Rahoituksen yhteisyritys NF Fleetin asiakkaita, jolloin tarjottava tuote on nimeltään NF Autopesu.

– Auton konepesu koetaan usein aikaa vieväksi ja kalliiksi palveluksi. Uuden NF Autopesun avulla haluamme poistaa asiakkaidemme auton pesuun liittyviä esteitä ja varmistaa että leasingautojen pesu on helppoa ja hauskaa. Yritysauto on aina osa yrityskuvaa ja haluamme tukea asiakkaitamme laadukkaan ja positiivisen yrityskuvan luomisessa, toteaa NF Fleetin toimitusjohtaja Jussi Kattelus.

Vast'ikään Konalaan toimipisteen avanneelle Juhlapesulle yhteistyökuvio vahvistaa yhtiön asemaa yritysautoilijoiden keskuudessa.

– Yhteistyö ALD:n kanssa tuo Juhlapesulle uuden vahvan kumppanin yritysautomarkkinassa ja uskomme yhteistyön olevan molemmille osapuolille hedelmällinen. ALD on mielestämme yksi leasingpalveluiden edelläkävijä ja saamme heistä loistavan kumppanin ja sparraajan palveluidemme jatkokehitykseen, toteaa Juhlapesun Suomen toiminnoista vastaava Olli-Pekka Mollberg.

Lähde: Juhlapesu Kuva: Antti Hentinen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat