27.8.2018

Koiran paras ystävä: Land Roverilta valikoima koiravarusteita

Land Roverilta valikoima koiravarusteita

Brittiläinen maastoautovalmistaja on esitellyt joukon kuljetusvarusteita ihmisen parhaan kaverin iloksi. Löytyypä listalta oikein vesisuihkukin tassujen putsaamiseen.

Land Roverilla on hoksattu, että kookkaat maasturit ja koirat ovat yllättävän yleinen kombinaatio. Tilaahan merkin mallistossa on lemmikinkin kannalta riittämiin, mutta miksei premium-kohtelu voisi yltää ihmismatkustajien lisäksi koiriin?

Niinpä brittimerkki on esitellyt joukon koirille suunnattuja varusteita, joita on ryhmitelty tarpeiden mukaan varustepaketiksi. Esimerkiksi maltillisin Pet Transportation Pack sisältää koiran kuljetuskopin lisäksi tavaratilan kumimaton ja läikkymistä estävän 350 millilitran vesikupin noin 405 euron hintaan.

Land Roverilta valikoima koiravarusteita

Isommille koirille on suunniteltu Pet Load Space Protection Pack, joka sisältää saman vesikupin, tavaratilan väliverkon ja paremman tavaratilan suojapeitteen. Kumipohjainen peite on päällystetty kankaalla, se on helppo puhdistaa ja se suojaa tavaratilan pohjan lisäksi sivuseinät ja takaistuinten selkänojat. Hintaa tällä varustepaketilla on noin 543 euroa.

Land Roverilta valikoima koiravarusteita

Hiukan vielä enemmän luksusta tarjoaa Pet Care and Access Pack (n. 999 euroa), joka käsittää tavaratilan väliverkon ja paremman suojapeitteen lisäksi lemmikkirampin. Muovipohjainen ramppi on kuvioitu, jotta mutaisetkin tassut löytävät pitoa alumiinisten seinäosien välissä. Ramppi kestää enimmillään 85 kilon lemmikin ja se on luonnollisesti taitettavissa kasaan kuljetusta varten.

Land Roverilta valikoima koiravarusteita

Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki! Kattavimpaan pakettiin kuuluu myös lemmikille tarkoitettu kannettava matkasuihku. 6,5 litran vesisäiliöstä riittää vettä noin viiden minuutin tassujensuihkutteluun, hiukan vesisuihkun asetuksista riippuen. Land Rover mainitsee, että vesisuihkua voisi käyttää koirien lisäksi myös mutaisiin maastopyöriin ja miksei myös kumisaappaisiin.

Land Roverilta valikoima koiravarusteita
Koira ei ilmeisimmin kuulu hintaan.

Varustepaketit ovat yhteensopivia Land Rover Discoveryn, Discovery Sportin, Range Roverin, Range Rover Evoquen, Range Rover Velarin ja Range Rover Sportin kanssa. Britanniassa julkistetut varusteet löytynevät suomalaisilta Land Rover -tahoilta lähikuukausina.

Lähde ja kuvat: Land Rover

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat