6.2.2016

Kulta, miten olis? – Rakastumisen tiedettä Heurekassa 13.2.

Heureka

Ystävänpäivän aatto on omistettu tiedekeskuksessa romanttisemmille tunteille.

Vantaalla sijaitseva tiedekeskus Heureka valmistautuu ystävänpäivän romanttisempaan veljeen, Valentinuksen päivään, järjestelmällä lauantaina 13.2. Rakastumisen tiedettä -teemaillan. Vain aikuisille tarkoitetussa tapahtumassa voi treenata kauheimpia parhaita iskurepliikkejään flirttikoulussa teatteriammattilaisten kanssa, kokeilla kansanperinteen lemmentaikoja tai askarrella työpajassa väriseviä munia. Uskaliailla resepteillä rakastuneet voivat kokeilla, nostattaako ruoka todella intohimon.

Laboratoriossa pääsee kurkistamaan siittiöitä mikroskoopin läpi jättikokoisina, ja musikaalisimmat voivat osallistua lemmenlurituksiin soolona tai porukalla karaokessa, joskin myös pelkkä kuunteleminen on vaihtoehto.

Tapahtuman yhteydessä Vantaan kaupunginmuseo kertoo, missäpäin Vantaalla on vuosien varrella tavattu, rakastuttu tai erottu. Lisäksi museo kerää Vantaalle sijoittuvia hääkuvia. Hotelli- ja ravintolamuseo puolestaan kertoo muisteluita suomalaisista sateenkaariravintoloista. Museot myös vastaanottavat muistietoa edelleen, joten oman tarinansa voi jättää osaksi yhteistä kokoelmaa.

Teemailtana tiedekeskuksen muut näyttelyt, kuten "Otatko riskin?" ja "Suksi Heurekaan!" ovat niin ikään auki, ja planetaariossa tutustutaan "Yöperhosten salattuun maailmaan", mukaanlukien siihen, miten yöperhoset tekevät sen.

K-18 tapahtuman liput kustantavat 15 euroa. Viimeisen tunnin ajan tiedekeskuksessa laitetaan jalalla koreasti klassikkokohteiden keskellä diskoteekin muodossa. Pilke silmäkulmassa kerrottavana vinkkinä mainittakoon, että varatut ja sinkut saavat teemailtaan eriväriset rannekkeet.

Lähde ja kuva: Heureka

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat