14.8.2017

Kuukauden tai parin autotarpeeseen: OP Kausiauto palvelee koko maassa

OP Kausiauto

Voimakkaasti liikkumispalveluihin panostava OP lanseeraa Kausiauto-palvelun, joka tuo kuukausihinnoitellun autopalvelun koko Suomeen.

OP Kausiauto on DriveNow- ja OP Kulku -palveluihin panostavan OP:n ensimmäinen valtakunnallinen liikkumispalvelu. Kuukausihinnoittelulla saatavan auton voi ottaa väliaikaiseen autotarpeeseen vaikkapa loman ajaksi, kakkosauton tarpeeseen tai yrityksen alkutaipaleelle. Edullisimmillaan auton saa 569 eurolla kuukaudessa.

Kausiautossa auton vuokrasopimuksen voi ensimmäisen kuukauden jälkeen päättää milloin vain, joten kyseessä on uusi joustava mahdollisuus keskipitkän ajan autoilutarpeisiin. Toisaalta sopimusta voi jatkaa vaikka yli vuodeksi. Lisäksi vuokraaja välttyy auton omistamiseen liittyviltä kustannuksilta, kuten huolto- ja korjauskustannuksilta sekä suurilta kertainvestoinneilta. Kausiauton kuukausihintaan kuuluu 2 000 ajokilometriä, jonka ylittävistä kilometreistä veloitetaan 0,17€/km.

– Liikkuminen on yksi OP:n uusista liiketoiminta-alueista. Kausiauto-palvelu vastaa kuluttajien ja yritysten vaihtuviin liikkumisen tarpeisiin ja täydentää näin jo olemassa olevia liikkumisen palveluitamme. Se on samalla ensimmäinen valtakunnallisesti saatavilla oleva palvelumme, kertoo palvelusta vastaava hankejohtaja Timo Kemppainen OP:lta.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Henkilöautoista kuorma-autoihin

Kausiautokseen voi valita henkilöauton tai hyötyajoneuvon. Henkilöautovuokrauksen hinnat alkavat 569 eurosta kuukaudessa (Toyota Yaris) ja nousevat aina 1199 euroon kuukaudessa (Toyota RAV4 tai BMW 5-sarja), automallista riippuen. Hyötyajoneuvojen hinnoittelun alkupisteenä on 889€/kk (Volkswagen Caddy) ja valinnanvaraa on aina 1950€/kk maksavaan Mercedes-Benz Atego -kuorma-autoon. Laaja autovalikoima palvelee siis yllättäviäkin tarpeita.

OP Kausiauton hankkiminen tapahtuu täysin digitaalisesti, sillä tilaus ja maksaminen tapahtuu verkossa ja valittu ajoneuvo toimitetaan esimerkiksi asiakkaan kotiin tai työpaikalle jopa vuorokauden sisällä tilauksesta. Hyötyajoneuvojen toimitusaika on kolme vuorokautta. Kausiauto-palvelun toteuttamisessa OP:n kumppanina on Europcar.

– Valtakunnallisina toimijoina Europcar ja OP pelaavat hyvin yhteen. Koko maan kattavan palveluverkostomme ansiosta voimme toimittaa autot nopeasti, tarjota laajan ja modernin autokaluston sekä OP Kausiauto -palveluun sisältyvät laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut kaikkialla Suomessa, toteaa Europcarin toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

– Palveluna Kausiauto täydentää minuuttiperusteisella laskutuksella pääkaupunkiseudulla toimivaa DriveNow-palveluamme sekä pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettua sähköautopalvelu OP Kulkua, kertoo puolestaan OP:n liikkumisen palveluista vastaava hankejohtaja Sonja Heikkilä.

Lähde: OP Kuva: Roman Razinkov

Luetuimmat