4.7.2018

Moottori 7/2018 ilmestyi – tässä lehden sivuille nostetut keskustelunaiheet!

Kansiviuhka Moottori 7/2018

Moottori tarjoaa uutisia ja elämyksiä verkossa vuoden jokaisena päivänä. Tässä tuoreimman lehden sivuille nostetut keskusteluaiheet.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Taksikyytien uusi aikakausi alkaa: muista kysyä hinta etukäteen

Taksitolppa

Heinäkuusta lähtien asiakas saa valita erilaisista taksipalveluista ja asiakas myös maksaa eri hintoja valinnastaan riippuen. Älykäs kunta puolestaan luo liikenteestä itselleen uutta vetovoimaa.

Ajatuksia autoista: jotain rajaa hybrideihin

Volkswagen Golf 1.5 TSI EVO BlueMotion Variant Comfortline DSG

Mikrohybridit, itse lataavat hybridit, kaasuhybridit… automaailman käsitys sanalle hybridiauto on hyvin laaja ja epäjohdonmukainen.

Viimeinen ja tärkein pesu ennen kesälomareissua

Autonhoito ja pesu ennen kesälomareissua

Pesu ennen kesälomareissua kuuluu monen tapoihin, mutta muutamalla pienellä vinkillä ja lähes olemattomalla lisävaivalla maksimoi homman hyödyn.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tallinnassa tapahtuu – tässä kesän matkailuvinkit

Tallinnan joulutori

Tallinnan kesätarjontaa ei tarvitse suotta kehua. Tarjolla on kattavasti vaihtoehtoja keskiajalta tähän päivään, olipa kiinnostuksen kohteena kulttuuririennot tai hauskat juhlat.

Nostettujen aiheiden lisäksi tässä numerossa parivertailussa voitosta mittelivät kiinnostavat uutuudet: Audi A3 ja Mercedes-Benz A-sarjalainen. Kerromme myös eMotorsportsin eli elektronisen moottoriurheilun kasvavasta suosiosta. Matkailemme luonnonkauniin Saimaan maisemissa kiinnostavilla moottoripyörillä, tutustumme moottoriveneellä Tahkon vesireitin nähtävyyksiin ja käymme Kuopiossa Bella-Veneiden tehtailla. Kerromme myös kahden suomalaisen rallikuskin eli Esapekka Lapin ja Jari Huttusen kuulumiset Neste Rallin edellä.

Lue digitaalinen näköisversio Lehtiluukusta

Luetuimmat