16.3.2016

Moottori on nyt Suomen suurin autolehti

Moottori 3/2016

Yhdeksäs perättäinen kasvuvuosi nosti Moottorin autolehtien levikkiykköseksi.

Moottori on noussut Suomen suurimmaksi autoilun ja tekniikan alan aikakauslehdeksi. Tuoreimman levikintarkastuksen mukaan Moottorin levikki on kasvanut edellisvuodesta 1,2 prosenttia.

Yhdeksän vuoden kasvun jälkeen Moottorin levikki on nyt 110 280 kappaletta. Aiemmin ykkössijaa pitäneen Tekniikan Maailman levikki on 99 192 kappaletta. Kolmantena on Tuulilasi 49 468 kappaleen levikillä.

– Levikin kasvu median myllerryksen keskellä on todella arvokasta. Moottori on pyrkinyt kehittymään ja uudistumaan jatkuvasti. Tärkeä mittari tässä on lukijatutkimusten lisäksi se, kuinka arvokkaaksi jäseneduksi Moottori Autoliitossa koetaan. Kun lehti pystyy olemaan matkanjatkamispalvelun ohella tärkein syy kuulua Autoliittoon, kertoo se siitä, että lehteä on onnistuttu kehittämään lukijoiden toivomaan suuntaan, Moottorin päätoimittaja Eila Parviainen arvioi.

Lehden kasvavan levikin ohella Moottori näkyy vahvasti verkossa. Moottori.fi täydentää lehteä ajankohtaisilla uutisilla ja runsaalla lisäsisällöllä autoilusta, liikenteestä ja matkailusta.

Moottorin toimitus kiittää lämpimästi uusia, vanhoja ja tulevia lukijoita!

Moottorin mediatiedot

Tilaa Moottori

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat