26.6.2016

Ryobilta uusi modulaarinen avaaja autotallin oveen

Ryobi autotallin oven avaaja

Ryobin autotallin avaaja tuo uutta kykyä autotallin sisustukseen. Moduulien avulla tarjolla olevista toiminnoista voi valita itselleen sopivat.

Työkaluistaan tunnettu Ryobi on laajentanut One+ 18V -akkuihin perustuvaa tarvikesarjaansa makealla autotallin oven avaajalla, ainakin Yhdysvalloissa. Ryobi "Ultra-Quiet Garage Door Opener" lupaa olevansa kilpailijoita hiljaisempi ja "kahta hevosvoimaa vastaava" moottori pärjännee lähes oven kuin oven kanssa, kunhan oven korkeus ei ylitä 213 senttimetriä.

Perinteisten kauko-ohjainten lisäksi avaajan mukana tulevat numeronäppäimistöt autotallin sisä- ja ulkopuolelle ja turvasensorit tarkkailemaan oviaukkoa. Mutta koska elämme internetin riemuajassa, voi avaajan yhdistää talon langattomaan lähiverkkoon, jolloin autotallin oven tilannetta voi tarkkailla erillisellä älypuhelinsovelluksella.

Ryobi autotallin oven avaaja

Eikä äly ole jäänyt vain sovellukseen. Avaajassa itsessään on iso led-valaisin autotallissa hiippailemista varten. Moottorissa on myös latauspiste Ryobin One+ 18V -työkaluakulle, joka toimii samalla avaajan varavirtalähteenä sähkökatkon sattuessa.

Erikoiseksi avaajan tekevät kuitenkin sen moduulipaikat, joihin voi kytkeä jos jonkinlaista lisävarustetta. Tarjolla on esimerkiksi Bluetooth-kaiutin autotallin jammailusessioita ja handsfree-puheluita varten. Klassinen tuuletin puolestaan pitää ilman raikkaana ja kelallinen jatkojohto helpottaa autotallissa puuhastelua. Moduulilistalta löytyy myös lasereihin luottava pysäköintiavustin korvaamaan klassiset katosta roikkuvat tennispallot. Tulossa on myös häkävaroitin, jonka avulla voi tarkkailla myös autotallin lämpötilaa ja kosteutta.

Ryobi autotallin oven avaaja
Täysin varusteltu avaaja on melkoinen ilmestys.

Valitettavasti Ryobi Ultra-Quiet Garage Door Opener on tarjolla toistaiseksi vain autotallin ovien luvatussa maassa, Yhdysvalloissa, mutta ainahan voi uskoa globalisaation voimaan.

Lähde: Ryobi, Wired Kuvat: Ryobi

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat