1.5.2020

Sähkö-Hummerin paluu jäissä koronan takia – odotellessa näkyy uusi logo

Sähkö-Hummerin paluu jäissä koronan takia – odotellessa näkyy uusi logo

General Motorsin piti esitellä uusi GMC Hummer EV toukokuun jälkipuoliskolla, mutta nyt tapahtumaa on siirretty toistaiseksi tuntemattomaan aikaan. Hummerin paluusta kertyy kuitenkin muita tiedonmurusia.

General Motors vihjasi muun muassa Super Bowlin automainosmaratonin yhteydessä, että legendaarinen ja pahamaineinenkin automerkki Hummer palaa merkin mallistoon. Armeija-ajoneuvosta jalostettu muhkumaasturimallisto hyvittää kuitenkin jatkossa syntejään siten, että oman automalliston sijaan Hummer palaa GMC:n alaisena sähkömaasturina.

Nyt suunnitelmat GMC Hummer EV:n esittelyyn ovat kuitenkin toistaiseksi jäissä, sillä koronavirus vei tuulen myös yhdysvaltalaisten autotehtaiden purjeista. Esittelyn piti tapahtua 20. toukokuuta. Valmistaja myönsi, että esittely siirtyy toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan. Samalla nähtiin myös uusi lyhyt vihjevideo tulevasta.

https://youtu.be/se8CIi-h3Nk

Yhdysvaltain ja Kanadan tavaramerkkirekistereissä nähtiin helmikuun alussa myös Hummerin uusi logo. Vanha ja kulmikas logo on saanut uuden ilmeen sähköautosuunnitelmien myötä, joten luvassa on paksun kulmikkuuden lisäksi ripaus teknologiaviitteitä.

Hummerin uusi ja vanha logo tavaramerkkiviranomaisten kätköistä.

General Motors kertoi Hummerin sähköpaluusta ensimmäisen kerran amerikkalaisen jalkapallon superspektaakkeli Super Bowlin yhteydessä helmikuun alussa mainoksilla, jotka näyttävät vähän ja lupaavat paljon. Vuoden 2009 talousromahduksen yhteydessä kadonnut Hummer saapuu markkinoille takaisin, sillä yhdysvaltalaisvalmistajien mukaan sähköistämiskehitykselle voisi olla kysyntää juuri raskaimpien arkiautojen luokassa.

https://www.youtube.com/watch?v=t6EPPJHaCtw

Lähteet: Autoblog, USPTO, GMC Kuvat: GMC

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat