13.10.2017

Tammermatic: pakettiratkaisu autopesupalvelun perustamiseen

Tammermatic tuo markkinoille uuden TammerTotal-kokonaispalvelun, jonka myötä valmistaja lupaa aiempaa helpomman startin autonpesuliiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen.

Palvelun kerrotaan sisältävän "kaiken", eli toteutuksen perustuksista aina käyttövalmiiseen pesukoneeseen. Sen lisäksi pakettiin on niputettu muun muassa tarvittavat ylläpitotoiminnat pesuhallin koko elinkaaren ajan.

Kokonaisuus toimitetaan kuukausittain laskutettavana palveluna. Erillisiä sopimuksia ei laadita edes rahoituksesta, pesulaitevalmistaja kertoo.

– Kaikki on varta vasten suunniteltu ja optimoitu pesuliiketoiminnan toimintoja ajatellen ja on lisäksi täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan pesuhallin ja -koneen väritystä myöden. Pesuliiketoimintaa helpottavien palvelujen kysyntä lisääntyy jatkuvasti, toteaa Tammermatic Oy:n toimitusjohtaja Juha Soutolahti.

TammerTotalin etävalvontapalvelu ja autonpesukoneen ajoneuvon muotojen tunnistus mahdollistavat myös turvallisen miehittämättömän ympärivuorokautisen pesupalvelun. 24 tunnin aukiolon ansiosta autoilijat voivat ajaa pesuun milloin vain ruuhka-aikoja välttäen ja myös pesumäärät kasvavat.

TammerControl-etävalvontapalvelu liittää autonpesukoneeseen etäohjauspalvelun sekä ennakoivan vianmääritys- ja -hallintajärjestelmän, jotka lisäävät  koneen käyttöastetta ja mahdollistaa autonpesumyynnin kaikkina vuorokauden aikoina.

Ajoneuvon muotojen tunnistuksen ansiosta voidaan käyttää samoja pesuohjelmia kaikille autoille. Väärää pesuohjelmaa ei ole, eikä siten vaaraa ajoneuvovahingoista, valmistaja lupaa.

Tammermaticilla on yli 50 vuoden kokemus henkilöautojen, raskaan kuljetuskaluston ja junien pesujärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta.

  Toimitamme tuotteitamme yli 70 maahan, jokaiselle mantereelle, Tammermatic Oy:n toimitusjohtaja Juha Soutolahti kertoo.

Lähde ja kuvitus: Tammermatic

Lue myös:

Suomalainen Juhlapesu tähtää autopesualan kansainväliseksi jättiläiseksi

Leasing helpolla pesudiilillä: Juhlapesu ja ALD Automotive yhteistyöhön

Autopesuun pelkällä peukulla

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat