31.12.2017

Viikon videot: uskaltamista ja rattirummutusta

Vuoden viimeisissä autovideoissa ihmetellään musiikkivideokuvauksiin eksynyttä katumaasturia sekä Oscar-palkittua rattirummuttelua.

Viikon videoissa ihmetellään jälleen netistä löytyviä autoaiheisia audiovisuaalisia viihdepläjäyksiä. Tälläkään kertaa tarjonta ei petä, ainakin jos mittapuuna on äimistely.

https://youtube.com/watch?v=LrBLNEAb6tM

Jonkin sortin auto BMW X2 on saanut nyt jonkin sortin automainoksen. Virkistävän erilainen mainos koostuu 2000-luvun vaihteen musiikkivideoestetiikasta, jonka keskellä kullankelmeä X2 huristelee kuin paikalle eksyneenä. Tavoitteena on rummuttaa nuorille citysinkkupareille kohdistettua katumaasturia rohkean erilaisena valintana ja kieltämättä ainakin auton mainos on valtavirrasta poikkeava. Se ei tosin tee siitä välttämättä kovin hyvää. Odotamme kuitenkin X2:sta mielenkiinnolla.

https://youtube.com/watch?v=y_b2bE2IWlo

Hölmöistä mallinimistä erkaneva Lincoln luottaa edelleen Matthew McConaugheyn (Dallas Buyers Club, True Detective, Lincoln Lawyer) charmiin automainoksissaan. Erikoisistakin kampanjoista tunnettu Lincoln esittelee Navigator-katumaasturijärkäleen rummutusominaisuuksia Oscar-voittajan odotellessa tasoristeyksessä. Joskus palaset loksahtavat kohdalleen eikä sanoja tarvita. Toisaalta McConaughey saa olla nyt normaalimmassa roolissa hiukan happoisten MKC-mainosten jälkeen.

Näillä tunnelmilla kohti vuotta 2018 ja sen automainoksia. Hyvää uutta vuotta Moottorin lukijoille!

Videonauhojen takaisinkelaajana: Aake Kinnunen Kuvankaappaus: Lincoln

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat