24.2.2016

Uudistuva Volvo V40 vasaroi sinisenä

Volvo V40 T4

Kasvojenkohotus tuo pikkufarkun ulkoisesti lähemmäs suosittua 90-sarjaa.

Volvo V40 ja V40 Cross Country saavat kasvojenkohotuksen mallivuodelle 2017. Samalla malleihin saapuu saman "itsevarma" ilme kuin suosituissa 90-malleissa, kiitos Thorin vasara -ajovalojen. Myös Volvon merkki on saanut uudistuneella keulalla suuremman roolin.

Uusi V40 tuntee itsensä myös kovin siniseksi, sillä uusiksi värivaihtoehdoiksi tulevat Amazon Blue, Denim Blue, Bursting Blue, Mussel Blue ja Luminous... Sand.

Volvo V40 T5

XC90:ssä esitellyt varustetasojen "tasotunnisteet" saapuvat niin ikään V40:een, symboloiden eri varustetasoja ja versioita. Samalla sisäpuolen varusteluun tulee uusia vaihtoehtoja aina uusista sisäpaneelivaihtoehdoista City Weave -verhoiluun, joka esiteltiin jo aiemmin Volvo Concept Estate -konseptiautossa.

Volvolla on kiinnitetty huomiota myös ilmanlaatuun. Palkittu ClearZone-sisäilmatekniikka saapuu myös V40:een. Moottoripuolella ainut muutos on käsivaihteistolla varustetun D2:n hiilidioksidipäästöjen tippuminen ilman rengasrajoitusta, uuden lukeman ollessa 89 grammaa per kilometri.

Volvo V40

Faceliftin yhteydessä myös Volvo On Call -älypuhelinsovellus saa uusia toimintoja. Nyt sopivien laitteiden listalle kuuluu myös Microsoft Band 2, jonka ansiosta toimintoja voidaan osittain ääniohjata Windows 10 -älypuhelimilla. Samalla älypuhelimen kalenterissa olevat tapaamispaikat voidaan siirtää suoraan ajoneuvon navigaattoriin. Sovellus on myös yhteensopiva erillisen Flic-älynapin kanssa.

– V40 on Volvon myydyin malli Euroopassa ja toiseksi suosituin Volvo kansainvälisesti. Näin ollen se on yhtiölle erittäin tärkeä auto. Mallivuoden 2017 päivitysten avulla teemme tästä jo nyt erittäin suositusta mallista entistä vetovoimaisemman, kertoo Volvon myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Volvo V40 T5

Lähde ja kuvat: Volvo

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat