12.11.2017

Yamaha Tracer 900 GT – huippuvarusteltu matkajuhta

Yamaha Tracer 900 GT

Yamaha uudistaa keskiluokan Tracer 900 -matkapyöränsä ja perusmallin rinnalle esitellään täydellisesti varusteltu Tracer 900 GT.

Yamaha jatkaa tiheää tahtia matkapyörämallistonsa uusimisessa. Tracer 900 saa useita päivityksiä ja parannuksia, joilla parannetaan matkaominaisuuksia sekä kuljettajan ja matkustajan mukavuutta pitkillä matkoilla.

Yamaha Tracer 900 GT

Yhdellä kädellä korkeussuunnassa säädettävä tuulilasi parantaa kuljettajan ylävartalon suojaa ajoviimaa vastaan. Ohjaustankoa on kavennettu ja käsisuojia hoikennettu. Muutosten jälkeen kuljettajan kädet ovat paremmin suojassa ajoviimalta. Kaistojen välistä splittaaminen helpottuu samalla, tietysti vain niissä maissa joissa se on sallittua. Matkustajan mukavuutta parantavat uudet jalkatapit sekä kiinnipitokahva. Sekä kuljettajan että matkustajan satulat ovat uudistuneet. Kuljettajan istuimessa on kaksiasentoinen korkeussäätö.

Teknisiä muutoksia on tehty muun muassa takahaarukkaan, jonka uudella muotoilulla on haluttu parantaa takapään geometriaa. Samalla takajousituksen asetuksia on muokattu paremmin matkakäyttöön sopiviksi.

Yamaha Tracer 900 GT

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Yamaha Tracer 900 GT

GT on saanut kaikki samat ominaisuudet kuin uudistettu Tracer 900, mutta lisäksi se on varusteltu lähtövalmiiksi pidemmillekin matkoille. Pyörän väreihin sovitetut kovat sivulaukut ovat 22 litran vetoiset. Mittaristona on uusi väri-TFT-näyttö. Etujousitus on täysin säädettävä ja takajousituksen esijännityksen säätö on tuotu hyvin esille.

MT-09:sta lainattu vaihdeavustin eli quickshifter mahdollistaa isommalle vaihteelle vaihtamisen ilman kytkintä. Vakionopeussäädin sallii kaasukäden lepuuttamisen pitkillä matkoilla. Se on säädetty toimimaan kolmella suurimmalla vaihteella nopeusalueella 50-180 kilometriä tunnissa. Matkavarustelun viimeistelee lämpökahvat. Yamahan mukaan se haluaa uudella GT:llä tarjota kohtuuhintaan motoristille vaihtoehdon, joka on valmis pitkille matkoille heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Yamaha Tracer 900 GT

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Yamaha

Luetuimmat