Ajoneuvot | Uutinen | 16.4.2020

Volkswagen Passat GTE:n perusmallin korvaa Suomessa varusteltumpi ja hinnakkaampi malli

Jos aiemmin Volkswagen Passat GTE -lataushybridin ostaminen on jäänyt kiinni vajavaisen vakiovarustelun vuoksi, kannattaa tarkistaa tarjonta uusiksi. Suomen maahantuontimallistoon saapunut Premium-varustelutaso on myös aiempaa edullisempi.

Jaa artikkeli

Volkswagen Passat GTE -lataushybridimallistoa on muovattu aiempaa houkuttelevammaksi. Suomen maahantuontiohjelmaan kuuluu nyt Volkswagen Passat GTE Premium -malliversio, jonka vakiovarustelua maahantuoja kehuu aiempaa kattavammaksi ja hintaakin yhä kilpailukykyiseksi, vaikka se on noussut aiemmasta muutaman tuhatta euroa.

Päivityksiä on tehty niin auton ulko- kuin sisäkuoreenkin. Passat GTE Premiumiin kuuluu vakiovarusteena digitaalinen 10,25-tuumainen mittaristo, kun aiemmin se on ollut saatavilla vain ruksimalla lisävarustelistasta. Tietoviihdejärjestelmä ei ole muuttunut, vakiona näyttö on yhä 8-tuumainen.

Myös istuimien Alcantra-verhoilu kuuluu nyt vakiona ja vakiovanteet on vaihdettu 18-tuumaisiin London-versioihin. Lisää ulkonäköä on haettu myös kiiltävillä kattokaiteilla ja tummennetuilla takaikkunoilla.

Passat GTE Hybridiin kuuluu myös aina Travel Assist -ajoavustinpaketti, jossa kaista-avustimen toiminta-alueen on laajennettu nopeusalueelle 0–210 km/h. Pakettiin kuuluu mukautuva ennakoiva ja mukautuva ACC-vakionopeudensäädin, joka osaa säätää ajonopeutta karttamateriaalin ja liikennemerkkien tunnistuksen mukaan.

Jälleenmyyjille Passat GTE Premiumin kerrotaan saapuvan huhtikuussa. Varastossa on myös vielä Premiumittomia malleja, maahantuojan mukaan kilpailukykyisesti hinnoiteltuina.

Volkswagen Passat GTE Premiumin hinta alkaa 46 634,7 eurosta porrasperäisenä ja pitkäkattoinen Variant-malli on edullisimmillaan 47 939,4 euroa. Ennen Premium-mallin tuloa vastaavat mallit olivat halvimmillaan 43 025 e ja 44 316 e.

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Jaa artikkeli

Keskustelu