Matkailu Automatkailu Kotimaanmatkailu 19.1.2023

Viivi Pumpasen tähdittämä Viivin Suomi on Moottorin uudenlainen kotimaan matkailuohjelma

Viivi Pumpanen rakastaa matkailua ja Suomea. Viivin Suomi -sarjassa hän vie katsojat kokemaan kotimaamme mielenkiintoisimpia matkakohteita.

Suomi on monella tapaa ääripäiden maa. Kesäisin rakkaassa kotimaassamme pääsee kohtaamaan paratiisimaisia hiekkarantoja ja talvisin lumen verhoamaa erämaata. Suomi tarjoaa paikkoja ja ihmisiä, jotka kannattaa kokea. Viivin Suomi avaa sen, mitä kaikkea rakkaasta kotimaastamme löytyy.

– Tässä ohjelmassa en ole vain juontajana, vaan saan viedä katsojat kameran kautta kokemaan uusia juttuja. Haistamaan ja maistamaan sen, mitä Suomella on tarjota, Viivi Pumpanen kertoo hymyillen.

Kyseessä on eräänlainen Roadtrip ympäri Suomen. Sarjan mukana katsojat pääsevät paikkoihin, jotka eivät välttämättä ole kaikille tuttuja. Toki mukana on myös tunnetuimpia matkakohteita, jotka ansaitsevat paikkansa Viivin Suomessa.

Ideoita kotimaan matkailuun

Uudessa matkailuohjelmassa Viivi vierailee muun muassa Tiirinkosken Tehtaalla, Kalajoen Hiekkasärkillä, Strömforsin Ruukissa, Saariselällä, Suomen Moottoripyörämuseossa ja Järvisydämessä. Ohjelman tarkoituksena on esitellä kaunista ja erityistä kotimaatamme laajasti ja antaa ideoita kotimaan matkailuun.

– Sarjassa päästää tekemään asioita eri tavalla kuin isolla TV-ryhmällä, sillä olemme liikkeellä pienellä porukalla. Tämä mahdollistaa sen, että pääsemme paikkoihin, mihin ei välttämättä isommalla porukalla pääsisi.

Viivi on ollut alusta saakka vahvasti mukana sarjan suunnittelussa. Siksi siitä on tullut tekijöidensä näköinen: aito, iloinen ja oivaltava. Viivin Suomi -sarja alkaa Moottorin YouTube-kanavalla 19.1. alkaen. Ensimmäiset kaksi osaa ovat jo katsottavissa kanavalla. Ensimmäisenä Viivi vierailee Saariselällä ja Tiirinkosken Tehtaalla.

Jaa artikkeli