Viking Line

Matkailu 6.5.2016

Viking Line Gabriella lupaa Itämeren mukavimmat sängyt

Kolme viikkoa telakalla viettänyt Viking Line Gabriella on palannut reitilleen Helsingin ja Tukholman välille uudistuneena ja valmiina hurmaamaan asiakkaansa.

Vanha laiva, uudet ravintolat, uusia hyttejä ja vahva halu valloittaa risteilymatkustajien sydämet. Tällä paketilla markkinointijohtaja Kaj Takolander uskoo Viking Linen Gabriellan pärjäävän.

viking-014

– Rautaa on muutettu asiakaskokemuksiin ja toiveisiin perustuen. Tärkeintä on kuitenkin se, miten käsittelemme vieraitamme, kun he tulevat laivalle. Uskomme aitoihin asioihin ja yksi tärkeimmistä asioistamme on henkilöstön koulutus. Koulutamma henkilöstöämme, jotta he pystyvät tarjoamaan vieraillemme mukavan kokemuksen, jota vieraamme jakavat eteenpäin niin sosiaalisessa mediassa kuin muissakin verkostoissaan, Kaj Takolander kertoo.

Viking Line on käyttänyt Takolanderin mukaan kahdeksan miljoonaa euroa alustensa uudistuksiin ja isoimmat uudistukset on tehty nimenomaan Gabriellalla.

viking-018

Leikkihuone ja kahvila vieretysten

Uudistuneen Gabriellan uumenissa on peräti kahdeksan ravintolaa ja baaria, sata uudistettua hyttiä ja uusi, entistä laajempi myymälä.

– Uudistuneista hyteistä löytyy mm. parivuoteet ja Itämeren parhaat patjat, Takolander kehaisee.

viking-024

Lasten kanssa matkustavia miellyttänee erityisesti leikkihuone ja pallomeri, jotka sijaitsevat ihan kahvilan vieressä. Äiti ja isä voivat seurailla lastensa touhuja suoraan kahvilan pöydästä.

viking-019

Laajentunut myymälä tarjoaa asiakkailleen perinteisesti juomia ja makeisia, mutta muoti ja lifestyle-tuotteet ovat hyvin näkyvässä roolissa.

Alkoholittomatkin juomat tarkkaan valikoituja

Laivamatkustajille tutt buffet on säilytetty, mutta lukuisista ravintoloista löytyy myös vaihtoehtoja maistiaisia arvostaville herkkusuille.

viking-004

Noname -ravintola on pieni, 26-paikkainen, ruokalistaton ravintola. Siellä asiakas saa valintansa mukaan 7- tai 8-ruokalajin maistelumenun, jonka sisältöä hän ei tiedä etukäteen. Menu kootaan vuodenajan tuotteista ja kasviksi käytetään runsaasti. Tarjolla on myös huolella valikoitu juomapaketti – alkoholilla tai ilman. Tässä ravintolassa alkoholitonta juomaa arvostavan ei tarvitse tyytyä tavanomaisiin limsoihin tai veteen.

Jaa artikkeli