13.7.2020

Dacia Duster 10v-juhlamallien hinnat selvillä

Dacia Duster 10v-juhhlamallien hinnat
Vanhakoppainen Duster on vielä toistaiseksi saatavilla Suomessa.

Dacia Duster 10v-juhlamallien hinnat ovat nyt selvillä. Merkin syntymäpäiviä juhlitaan suositun ja edullisen katumaasturin erikoispainoksella, joka mahdollistaa muutaman tuhannen euron säästön.

Dacia Duster 10v-juhlamallien hinnat paljastettiin samassa yhteydessä kyseisen malliston kanssa. Tällä juhlistetaan osaltaan Dacian 10:tä vuotta Suomessa, joka tosin tuli täyteen jo viime vuoden välipäivinä kuten Moottori tuolloin raportoi. Sen sijaan Duster saapui maahamme 2011, joten sen oma juhla osuu ensi vuoden puolelle.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Dacia Duster 10v-juhlamallien hinnat

Duster 10v -juhlamalli perustuu Comfort -varustelutasoon ja sisältää jopa 2100 euron verran varustusta veloituksetta. Lisäksi dieselmalli on nyt hinnoiteltu samalle tasolle bensiinivaihtoehdon kanssa. Juhlamallia on saatavilla rajoitettu erä, joten kaupoille kannattaa suunnata pian.

Erikoismalli tarjoaa ikään kuin kaupan päälle seuraavat varusteet: suomenkielinen MediaNav -navigointi- ja audiojärjestelmä kosketusnäytöllä, peruutustutka sekä Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä. Tietenkin hintaan kuuluu myös Dacia Duster 10v-juhlamallien -designpaketti, jossa on muun muassa 17’’ kevytmetallivanteet sinisin keskikupein, kiiltävänmustat peilinkuoret sekä joitakin sinisävyisiä yksityiskohtia sisätiloissa.

Edullisimmillaan malli on saatavilla etuvetoisena ja bensiinimoottorilla alle 18 000 euron. Kolmen tuhannen euron lisäpanostuksella saa kuitenkin nelivedon lisäksi joko lisätehoa bensiinimoottoriin tai dieselvaihtoehdon.

MalliHinta
Duster 10 TCe 130 4×2alk. 17 999 €
Duster 10 TCe 150 4×4alk. 20 999 €
Duster 10 Blue dCi 115 4×4alk. 20 999 €

Merkin ja mallin taustaa

Renault otti ohjat Dacialla 1990-luvun lopulla ja romanialaisen Dacia-merkin voidaan katsoa syntyneen uudelleen vuonna 2004 esitellyn Loganin myötä. Sen jälkeen Dacia on ollut yksi nopeimmin myyntiään kasvattava automerkki, jota toki auttoi lähteminen tyhjästä. Vuodesta 2005 lähtien autoja on myyty jo yli 6,4 miljoonaa.

Paras todistus Dacian hinnalle saatavasta vastineesta ja laadusta ovat tyytyväiset asiakkaat. Maahantuojan mukaan Dacia on ollut Suomessa uusien autojen merkkiuskollisuustilaston kolmen kärkimerkin joukossa viimeisten kuuden vuoden aikana peräti viisi kertaa.

Suomessa merkin modernin ajan kymmenen vuoden aikana Daciaa on myyty yli 13 500 kappaletta. Noin puolet näistä on Dustereita, joten juhlamallilla on varmasti oma paikkansa hintatietoisen kansamme sydämissä. Tulee olemaan myös mielenkiintoista odottaa juhlitaanko Dusterin omaa täyttä kymppiä vielä erikseen ensi vuonna.

Lähde ja kuva: Dacia 

Luetuimmat