7.2.2016

Kymppitonnin skumppakaappi? Bentleyltä löytyy

Bentley skumppalasi

Erikoisvarusteiden listalta löytyy rahvasta paremman säilytyslokeron lisäksi myös parfyymisumuttimet.

Aiemminkin lisä- tai oikeastaan erikoisvarusteiden suhteen kunnostautunut Bentleyn erikoisosasto Mulliners on jälleen vauhdissa. Nyt yhtiö kertoi neliovisen Flying Spurin ostajien voivan ruksia melko mielikuvituksellisia lisävarusteita autoonsa.

Mullinerin erikoisvarusteiden listalta löytyvät muun muassa keskikonsolin taempi säilytyslokero. Ihan mikä tahansa avattava kyynärnoja ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä lokeron sisällä odottaa kellomiesten riemuksi erillinen rannekellon säilytyspaikka sekä pienempi lokero "esimerkiksi kalvosinnapeille". Savile Rown räätälioppien mukaisesti Mulliners suosittelee, että säilytyslokero verhoillaan räväkkäällä värillä, kuten kuvassa esiintyvän kotelon mandariininvärinen "Hidden Delights" -nahkaverhoilu.

Bentley kellolokero

Mulliner voi tarvittaessa muotoilla auton ovitaskut uudelleen. Muodostuvan lisälokeron täytteeksi saa sterling-hopeasta valmistetut sumutepullot parfyymin tai virkistävän veden ruiskuttamiseksi. Sumutepullojen väitetään pysyttelevän lokeroissaan napakasti silloin kun ne eivät ole käytössä.

Bentley parfyymisumuttimet

Ja mikäli takapenkeillä iskee sumutusta suurempi jano, voi Mulliner ystävällisesti askarrella takapenkin kyynärnojaan upotettavan viileän lokeron samppanjapullolle. Itse lokeron rakentaminen vie noin 15 työtuntia, mutta mukaan saa lisäksi kaksi erityisesti autoa varten suunniteltua samppanjalasia. Lasien erikoinen jalka sopii kyynärnojassa oleviin lasinpidikkeisiin turhan läikkymisen estämiseksi. Samalla jalan kuvio muistuttaa auton vanteista.

Bentley skumppakaappi

Yhtiö ei normaalisti kerro mittatilattavien erikoisvarusteidensa hintoja, mutta merkin edustaja paljasti kuitenkin Autoblogille, että samppanjakaappi rokottaa Flying Spurin ostajaa vajaalla 10 000 eurolla.

Lähde: Bentley / Autoblog, kuvat: Bentley

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat