1.8.2021

Motocrossin Suomen MM-osakilpailu MXGP Finland siirtyy vuodella

MXGP Finland siirtyy

Kansainväliset motocrossin MM-kilpailu- ja markkinointioikeudet omistava Infront Moto Racing on yhdessä tapahtumayhtiö Lahti Events Oy:n kanssa päättänyt siirtää Suomessa ajettavia Motocrossin MM-kisoja vuodella eteenpäin.

Motocrossin kuninkuusluokan oli tarkoitus kisata KymiRingin radalla 21.-22. elokuuta. Koronatilanteen huononeminen ja sen luomat epävarmuustekijät hankaloittivat järjestelyjä niin merkittävästi, että kilpailun siirto jäi ainoaksi vaihtoehdoksi. MXGP:n lisäksi kisaviikonloppuna piti ajaa myös MX2-, EMX250- ja EMX125-luokkien kilpailut.

Yleisötapahtuman myynnistä ja tuotannosta vastaavan Lahti Events Oy:n ennakkovalmistelut kilpailuviikonlopun osalta olivat jo loppusuoralla, ja pettymys kilpailun siirtymisestä on suuri. Tehty työ ei kuitenkaan mene hukkaan, sillä suuri osa valmistelluista asioista pystytään hyödyntämään ensi vuonna.

– Pelkästään kansainvälisen, neljästäkymmenestä maasta ympäri maailmaa saapuvan MXGP-kilpailuorganisaation henkilömäärä on noin 1500. Epävarmuus heidän maahantulonsa mahdollistamisesta olisi ollut tässä jälleen nopeasti heikentyvässä epidemiatilanteessa liian suuri riski, perustelee päätöstä MXGP Finlandin projektijohtaja Markku Vihtilä.

Infront Moto Racingin ja Lahti Eventsin yhteistyösopimus on kolmivuotinen ja sopimuksen mukainen ensimmäinen kisa ajetaan kesällä 2022. Sopimus jatkuu vuoteen 2024 asti. Infront Moto Racing vahvistaa kauden 2022 kilpailukalenterin tarkemmat päivämäärät syksyn 2021 aikana.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan. Siirrettävän tapahtuman liput voi myös halutessaan palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa Lippu.fi. VIP-lipun ostaneisiin ollaan erikseen yhteydessä.

Liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/
Lipunostaneita pyydetään palauttamaan tapahtumaliput viimeistään 30.9.2021.

Lähde: Lahti Events Kuvat: MXGP

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy