19.2.2021

Retkeilemään entistä pienemmällä autolla: Volkswagen Caddy California Suomeen

Volkswagen Caddy California

Viime vuonna Volkswagen aloitti matkailuajoneuvojen tuonnin Suomeen Crafter-pohjaisella Grand Californialla. Kesällä Suomeen saapuva Volkswagen Caddy California on pari askelta pienempi elämäntaparetkeilyauto.

Vastikään esiteltiin täysin uudet tila- ja pakettiautoversiot Volkswagen Caddysta. Pian tämä pikkupaku on saatavilla Suomessa myös retkeilyautona joka kantaa nimeä Volkswagen Caddy California.

Volkswagen Caddy California

Retkeilyautovarustelu on saatavilla niin normaaliakseliväliseen, kuin pidempään Caddy-Maxi-malliin. Moottoriversioita retkeiluautoon on saatavilla kolmea erilaista: 1,5-litrainen TSI-bensiinimoottori 84 kilowatin (114 hv) teholla tai kaksilitrainen TDI-dieselmoottori 75 kW (102 hv) ja 90 kW (122 hv) -tehoversioilla. Laiskempi dieselmoottori on saatavilla ainoastaan manuaalivaihteisena, mutta muiden moottoriversioiden kylkeen saa halutessaan DSG-kaksoiskytkinvaihteiston.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Peti, pimennysverhot ja keittiö – mitä muuta kaipaat?

California-Caddyn retkeilyvarustepaketti koostuu muun muassa tavaratilan puolelle taitettavasta 1,9 x 1,07 m -kokoisesta pedistä, pimennysverhoista, tuuletusritilöistä, kahdesta taittuvasta retkituolista ja retkipöydästä. Etuistuimien alla on vetolaatikot ja selkänojissa taittopöydät. Myöhemmin lisävarustelistalle lisätään autoon kiinnitettävä tai itsenäisesti pystytettävä teltta.

Volkswagen Caddy California

Auton takaosassa on esiin vedettävä pienikokoinen kahteen osaan jaettu keittiö, johon kuuluu kaasupoltin ja laatikoita. Keittiötä säilytetään sängyn alapuolella.

Volkswagen Caddy California

Itse auton vakiovarusteisiin kuuluu mm. tietoviihdejärjestelmä 8,25-tuumaisella kosketusnäytöllä, pysäköintitutkat edessä ja takana, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella ja kaukosäätimellä, vakionopeudensäädin, hätäjarrutustoiminto ja monitoimikamera.

Volkswagen Caddy California

Lisävarusteena ohjaamoa voi höystää digitaalisella mittaristolla, langattomalla App Connect -älypuhelinliitännällä, 1,4-neliömetrin kokoisella panoraamakattoluukulla ja avaimettomalla lukituksella.

Retkeilyauto alle 40 000 eurolla

Edullisimmillaan Volkswagen Caddy California -retkeilyauton saa keppilootalla ja bensiinimoottorilla 37 377 eurolla. Sama moottori automaattivaihteistolla kustantaa 40 353 e. Pidemmälle akselivälille vastaavat hinnat on 39 840 e ja 43 286 e.

Volkswagen Caddy California

Dieselmoottoriset mallit eivät ole juuri sen hintavampia, tehokkaampi dieselversio kustantaa keppivaihteistolla 38 438 e ja DSG:llä 41 821 e. Autot saapuvat Suomeen alkukesästä 2021.

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Lisää aiheesta

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat