9.3.2016

Viisikymppinen Chevrolet Camaro harmaantuu

2017 Camaro 50th Anniversary Special Edition

Poniautoklassikon juhlaversion saa minkä tahansa värisenä, kunhan se on Nightfall Gray.

Erilaisten autoaiheisten tasavuosijuhlijoiden joukkoon liittyy myös Chevrolet Camaro. Alun perin Ford Mustangin kilpailijaksi kehitetty Camaro tunnetaan yhtenä poni- ja muskeliautokulttuurin kulmakivistä. Corveten pikkuveljeksikin leimattu Camaro on viihdyttänyt erityisesti yhdysvaltalaista harrastajia syyskuusta 1966 alkaen, joten ei ole yllätys, että merkkivuotta juhlistetaan juhlamallilla.

2017 Camaro 50th Anniversary Special Edition

Erityiset 50th Anniversay -mallit saavat pintaansa Nightfall Gray -metallivärin, johon yhdistyvät oranssit raidat, mallimerkinnät ja jarrusatulat. 20-tuumaiset vanteet keskiöineen ovat nekin erikseen 50-vuotisjuhlia varten. Keulamaski saa omanlaisensa muotoilun satiinikromisine korostuksineen. Juhlapaketti on saatavissa 2LT- ja 2SS-varustetasojen yhteydessä.

2017 Camaro 50th Anniversary Special Edition

Sisällä juhlamallit erottautuvat mustan nahkasisustan saadessa osittain mokkanahkaa, koristeompeleiden ollessa tietenkin oranssinväriset. Lisäksi 50-vuotisjuhlamerkkejä on ripoteltu ympäriinsä aina kynnyslistoista mittaristoon.

2017 Camaro 50th Anniversary Special Edition

Camaron voikin siis todeta harmaantuneen tyylilleen uskollisesti. Mustangista poiketen mallilla ei kuitenkaan ole tällä hetkellä vakiintunutta maahantuontia Suomeen.

Lähde ja kuvat: Chevrolet

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat