Moottori 3/2016

Ajoneuvot Uutinen 10.3.2016

Lunta, jäätä ja hellettä – Tässä tuoreimman lehden koeajot

Moottori koeajaa ja koeistuu joka kuukausi lukuisia autoja – niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tässä linkit painetun Moottorin 3/16 kuumimpiin uutuuksiin.

Audi A6 2.0 TDI quattro S tronic

Audi-A6-030

Audi A6:n hillitty laadukkuus yhdistyy viimeinkin nelisylinteriseen dieselmoottoriin, nelivetoon ja automaattivaihteistoon. Kokonaisuus sopii erinomaisesti Suomen teille.

Audi RS Q3

Audi_RS_Q3_2016_LA-1

Pienen kaupunkimaasturin keulalle asennettiin suuri viisisylinterinen moottori. Yhdistelmä miellyttää jo ennen ahtopaineen nousua – sitten selkä painuu penkkiin ja naama vääntyy virneeseen.

Ford Focus 1.0T Powershift Wagon

Ford_Focus_1.0_Wagon_1.0_Ecoboost_autom_2016_PM_7

Automaattivaihteiston suosio kasvaa myös vähän ajavien keskuudessa. Focus-mallistoon täydennykseksi litraisen bensaturbon ja kuusivaihteisen automaatin yhdistelmä kohtuullisella hinnalla.

Ford Focus RS

Focus_RS_2016_LA_Neliveto-4

Focus RS on älyttömän hauska – ansio kuuluu erikoiselle nelivedolle. Ensikoeajossa auto aiheutti poikkeuksellisen paljon naurunhetkiä.

Kia Niro

Kia_Niro_4

Kia Niro on pieni katumaasturi, joka tehtiin suoraan hybridiksi. Korkeuden ansiosta matkustajilla on hyvät tilat.

Kia Optima Sportswagon

kia-optima-sportswagon_valmistaja

Kia Optiman saa pian myös hybridinä. Sportswagon on puolestaan Kian ensimmäinen iso farmari. Sen ruuma on selvästi monikäyttöisempi kuin Optima-sedanissa.

Porsche 718 Boxster

Porsche_718_Boxster_tekniikkapaiva-6

Kasvojenkohotus tuo Boxsterille uuden etunimen: 718. Kävimme tutustumassa kaksipaikkaisen kesäunelman uuteen nelisylinteriseen turbomoottoriin ja muihin uutuuksiin.

Toyota Prius 1.8 VVT-i Hybrid

Toyota Prius neljäs sukupolvi

Neljännen sukupolven Prius on uteliaisuutta herättävä perheauto kolmen litran kulutuksella. Kehitystä on tapahtunut niin tila- kuin ajettavuuspuolella.

Volvo S90

Volvo-S90-003

Volvon uusi sedan vangitsee katseen ja välttelee hirvikolareita. Ja myös tuntuu hyvältä. Kasvaneet ulkomitat tuovat mukanaan edeltäjää väljemmät sisätilat.

 

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat