Tallinna

Matkailu Ulkomaanmatkailu 5.3.2019

Tallinn Card – matkailija tämän saat päivässä 26 euron sijoituksella

Tallinnan nähtävyydet avautuvat helposti, edullisesti tai ilmaiseksi kun matkailijalla on Tallinn Card. Kortti käy 24, 48 tai 72 tunnin tarpeisiin.

Tallinnan lukuisat nähtävyydet ja museot ovat vaivattomia käyntikohteita.

Suositun matkailukaupungin nähtävyydet ja museot avautuvat helposti, edullisesti tai ilmaiseksi kaikille niille matkailijoille, joilla on taskussaan Tallinn Card.

Kortin voimassaoloajat ovat 24, 48 tai 72 tuntia, joten sopiva kortti löytyy niin päiväretkitarpeisiin kuin pitkäksi viikonlopuksikin.

Tämän vuoden kortti tarjoaa lukuisia uusia etuja ja alennuksia.

Miehitysmuseo uudistunut

Esimerkki uudistuneesta käyntikohteesta on Miehitysten ja vapauden museo Vabamu.

Sen pysyvä näyttely avaa kävijälleen Viron miehityskaudet, vastarinnan, uudelleenitsenäistymisen ja vapauden monipolviset vaiheet. Osallistava museo kertoo tarinoita Viron lähihistoriasta, inhimillisistä arvoista sekä ihmisten valinnoista.

Kokemuksellista kierrosta johtaa älylaitteella käytettävä e-opas, joka puhuu myös suomea.

Tallinn Cardilla museoon on ilmainen sisäänpääsy.

Aikamatkalle linnoitusmuseoon

Aikamatkalle vieläkin kauemmas menneisyyteen vie Kiek in de Kökin linnoitusmuseo, joka koostuu maanalaisista puolustustunneleista, puolustustorneista ja kaupunginmuurista.

Uuden elämyksellisen museokokonaisuuden muodostavat Kiek in de Kökin tykkitorni, maanalaiset Bastionien tunnelit, niissä sijaitseva Kiviveistosmuseo, Neitsyttornin museo ja kahvila sekä kaupunginmuurin Talli- ja Veräjätornit.

Museossa pääset tutustumaan Tallinnan vuosisataiseen kehitykseen. Tallinn Cardilla aikamatka on maksuton.

Maistuisiko myös viihde?

Tallinn Card suo tänä vuonna paljon uusia etuja sekä perheille että elämyksiä etsiville matkailijoille.

Uudessa T1 Mall of Tallinn -kauppakeskuksessa sijaitsevassa Super Skypark trampoliini- ja leikkikeskuksessa on Euroopan suurin trampoliinialue, joka tarjoaa riemua ja aktiivista ajanvietettä koko perheelle. 10 metriä korkeassa kiipeilylinnakkeessa kelpaa puolestaan seikkailla ja laskea mäkeä.

Super Skyparkin SkyLab-tiedekeskuksesta löytyy jännittävää puuhaa kaiken ikäisille keksijöille, tutkijoille, skeptikoille, pohtijoille ja uteliaille. Jos sormesi syyhyävät perinteisessäkin museossa ja haluaisit aina koskea näyttelyesineisiin, on tämä paikka juuri sinua varten – SkyLabissa kerta kaikkiaan täytyy kokeilla itse!

Keväällä avautuu T1 Mall of Tallinn -kauppakeskuksen katolla 120 metrin korkeuteen kurottava SkyWheel of Tallinn -maailmanpyörä, jossa kävijä voi ihailla näkymiä yli kaupungin.

Tallinn Cardilla pääset Super Skyparkiin ja maailmanpyörään arkisin klo 10–16 puoleen hintaan, iltaisin ja viikonloppuisin saat 10 % alennuksen.

Yli 40 kohdetta, kaksi korttia

Tallinn Card -kortilla matkailija saa ilmaisen sisäänpääsyn yli 40 matkailukohteeseen ja museoon sekä voi matkustaa ilmaiseksi joukkoliikenteessä.

Kortinhaltija saa myös alennuksia retkistä, vapaa-ajankohteista, kaupoista ja ravintoloista.

Kortteja on kahdenlaisia. Jos hankkii hieman tyyriimmän Tallinn Card Plus -kortin, saa sen avulla muiden etujen lisäksi ilmaisen pääsyn Tallinn City Tour Hop-on Hop-off -kiertoajelubusseihin.

Kortti 24, 48 tai 72 tunniksi

Kortista on kolme versiota, joiden voimassaoloajat ovat 24, 48 tai 72 tuntia.

Aikuisille ja lapsille (0–17 vuotiaat) on omat korttinsa. Aikuisen kortilla kaksi lasta (0–6 vuotta) saa samat edut.

Aikuisten vuorokauden eli 24 tunnin Tallin Card maksaa 26 euroa ja Tallinn Card Plus 36 euroa. Ja jos valitsee 48 tunnin kortin, ovat vastaavat hinnat 39 ja 49 euroa.

Lisää hintatietoja saa täältä. 

 

Lähde: Visit Tallinn

 

Jaa artikkeli