25.3.2021

Tehokas täyssähköinen Polestar 2 on tilattavissa hintaan 59 900 euroa

Polestar 2

Yli 400-hevosvoimainen täyssähköinen Polestar 2 on varattavissa hintaan 59 900 euroa. Koeajojen lupaillaan alkavan huhtikuussa.

Polestar on noussut Volvon suojista omaksi automerkiksi ja herättänyt jo kahden mallin verran mielenkiintoa. Kerroimme aiemmin Polestarin aloittavan Suomen toiminnot. Nyt yli 400-hevosvoimainen täyssähköinen Polestar 2 on varattavissa Suomessa verkon kautta ja hinnasto alkaa 59 900 eurosta.

– Sähköautojen määrä lisääntyy Suomessa nopeasti, joten Polestar 2:n saapuminen tänä vuonna on valtava mahdollisuus. Polestar on alan kärjessä ja ajoitus on täydellinen, sanoo Suomen uutta itsenäistä Polestar-organisaatiota johtava Tommi Luopajärvi.

Polestar 2

Polestar 2 -täyssähköauton tuotanto käynnistyi Kiinassa noin vuosi sitten. Sittemmin auto on ehtinyt nähdä jo ensimmäiset takaisinkutsunsa tehojen häviämisen takia. Polestar-brändi on kymmenellä globaalilla markkina-alueella, joista seitsemän sijaitsee Euroopassa.

– Paikallinen Polestar-organisaatio on nyt muotoutumassa ja keskitymme varmistamaan, että voimme tarjota todella ensiluokkaisen kokemuksen tuleville asiakkaillemme. Tietenkin palvelumme kattaa enemmän kuin myynnin sisältäen huoltoverkostomme, johon kuuluu joukko Volvon jälleenmyyjiä Suomessa, kertoo Luopajärvi.

Polestar 2

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Täyssähköinen Polestar 2

Täyssähköinen Polestar 2 lanseerataan Suomessa versiolla, jossa kerrotaan olevan yksinkertaistettu lisävarustevalikoima. Polestar 2 lupaa yhdistää edistyksellisen muotoilun, kompaktin sähköauton, täysin vegaanisen sisustuksen, materiaalien kestävän toteutuksen ja tehokkaan suorituskyvyn yhteen pakettiin.

Polestar 2

– Polestar 2 on ensimmäinen täyssähköautomme ja ensimmäinen suuremman volyymin mallimme. Kaikki siinä on suunniteltu suurella intohimolla ja omistautuneisuudella. Sähköisen suorituskyvyn tuotemerkkinä ja tulevan täyssähköautovalikoiman lanseerauksen myötä valmistaudumme siirtymiseen kohti kestävää sähköistä liikennettä edistyksellisillä ja laadukkailla autoilla, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ajonautinnon, sanoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Polestar 2:ssa on kaksi sähkömoottoria, joiden yhteenlaskettu teho on 300 kilowattia (408 hv). 78 kilowattitunnin akku tarjoaa 470 kilometriä WLTP-mittaustavan mukaista toimintamatkaa.

Polestar 2

Lisähinnasta autoon on saatavilla Öhlins DFV -iskunvaimentimet, Brembon jarrut ja 20-tuumaiset takovanteet. Polestarin kultaiset turvavyöt ja jarrusatulat ovat ulkonäköseikkoja.

Polestar 2 on ensimmäinen auto maailmassa, jossa on Googlen uusi käyttöjärjestelmä. Android Automotive OS -käyttöjärjestelmä tarjoaa muunneltavan digitaalisen ympäristön ja integroi Googlen palvelut ensimmäistä kertaa autoon – mukaan lukien Google Assistant, Google Maps sekä Google Play Store. Ääniohjaus ja 11-tuumainen kosketusnäyttö ovat väylät järjestelmän hallintaan.

Polestar 2

Polestarin kumppanuus Plugsurfingin kanssa tarjoaa Polestar 2:n omistajille pääsyn yli 200 000 julkiseen latauspisteeseen Euroopassa (yli 2 600 Suomessa) yhdellä käyttö- ja maksutavalla. Tällä halutaan yrittää tarjota kuluttajalle käytön helppoutta.

Ensimmäiset koeajot alkavat huhtikuun lopulla.

Kuvat ja lähde: Polestar

Luetuimmat