LMC Cruiser Somo matkailuauto

Ajoneuvot Uutinen 1.2.2016

77 600 euron uutuus LMC:ltä – asuntoauto suomalaisin maustein

Kevään uutuusmalli on suunniteltu suomalaiseen makuun eikä varustelussa ole tingitty.

Suomeen suunniteltu kevään 2016 uutuusmalli LMC Cruiser ComfortLine T 683 on suunniteltu suomalaiseen makuun eikä varustelussa ole tingitty.

Maahantuonnin mukaan uutuudessa yhdistyvät sulavasti ajoneuvomatkailijoiden juuri nyt suosimat trendit ja merkin omat vahvuudet. ComfortLine-malliston pohjalle suunnitellun puoli-integroidun T 683 –mallin asunto-osan tunnelma on täysin uudistunut valaistuksen, kromisomisteiden ja vaaleiden kaapistojen myötä.

Cruiser_ComfortLine_683

Vuoteisiin on panostettu

Merkittävä muutos käyttömukavuuden osalta ovat maahantuojan mukaan normaalikorkeudelle lasketut erillisvuoteet, jotka voidaan yhdistää tilavaksi 200×210 cm parivuoteeksi. Vuoteiden alle jää iso ajoneuvon levyinen takatavaratila, johon on pääsy auton molemmilta puolilta (luukun koko 905×720 cm). Täysin uutta on myös istuinryhmän pyöristetyt pehmusteet, mikä tekee matkustamisesta entistäkin mukavampaa.

Cruiser ComfortLine T 683 on rakennettu Fiatin alustalle ja siinä on vakiona 2,3 MJT 150 hv –moottori. Automaattivaihteistoa kaipaavan iloksi sellainen on saatavilla. Perusmalli on varustettu manuaalivaihtein.

Kylmän vuodenajan käyttömukavuutta kohentavana lämmitysvaihtoehtona tarjolla on Truman talvipaketti nestekiertoisella lattialämmityksellä.  2 000 euron lisähintaan saatavana on myös Alden talvipaketti lämmönvaihtimella.

Cruiser-683_SOMO-2016_-K++che

Varustelu kestää hintavertailun

Henkilöautopuolelta tutut sumuvalot, sade- ja hämärätunnistin sekä rengaspaine-valvonta ovat LMC:n kevään uutuusmallin vakiovarusteita. Korkeakiiltoinen musta jäähdyttimen säleikkö ja Skid-Plate –lista etupuskurin alla tekevät niin ikään eroa matkailuautojen perusmalleihin.

Suomessa LMC:n vakiovarustelu on perusmalleissakin kattava. Iso 90 l polttoainesäiliö, radiovalmius ja Fiatin alustapaketti ohjaamon automaattisella ilmastoinnilla, sähköisesti säädettävillä ja lämmitettävillä sivupeileillä, vakionopeudensäätimellä sekä tarpeelliset asunto-osan mukavuudet ovat perusvarusteita.

Kevään T 683 –mallissa vakiona ovat lisäksi korkeussäädettävä nahkainen monitoimiratti, peiliantenni DAB-valmiudella, LED-päiväajovalot, suihkun puinen lattiaritilä sekä Fiatin 16-tuuman alumiinivanteet. Markiisi sekä viilentävä ja lämmittävä ilmastointilaite sisältyvät myös vakiovarusteisiin.

ComfortLine–malliston vakiovarusteista mukaan kuuluvat leveä 70 cm asunto-osan ovi. Neljälle matkustajalle suunnitellussa pohjaratkaisussa sisäänkäynti on maahantuojan arvion mukaan jopa ruhtinaallisen avara.

Cruiser-683_SOMO-2016_Sitzgruppe

Älypuhelimesta lisäetua

Appsit, karttaohjelmat sekä matkakohteen tärkeimmät nähtävyydet ja parhaimmat ravintolat kertova TripAdvisor ovat monelle ajoneuvomatkailijalle tuttuja. LMC:n kevään uutuusmallin kohdalla hyötyy älypuhelimesta tai tabletista merkittävästi, sillä vakiona sekä Truman että Alden talvipaketin yhteydessä toimitukseen kuuluu joko TRUMAn iNet-Box tai Alde Smart Control, jolla voi ohjata etänä muun muassa ajoneuvon sisälämpötilaa ja käynnistää jääkaapin.

LMC_SOMO_683

LMC Cruiser ComfortLine T 683 –mallin hinta Suomessa on 77 600 euroa.
Ensimmäiset autot saapuvat maahantuojille helmi-maaliskuun taitteessa.

Lähde ja kuvat LMC Suomi  

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat