Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 12.9.2022

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini – eksklusiivinen ja numeroitu painos

Ducati valmistaa 630 kappaleen erikoiserän Streetfighter V4 Lamborghini -erikoismalleja sekä 63 erän Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clientejä, jotka on suunnattu pelkästään Lamborghini-henkilöautojen omistajille.

Ducatin ja Lamborghinin yhteistyö on kahdessakin mielessä luonnollista: molempien tehtaat sijaitsevat Bolognan kupeessa Italiassa ja molemmat merkit ovat Audin omistuksessa.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini on ensimmäinen Ducatin vuoden 2023 seitsemästä uutuudesta. Kyseessä on erikoismalli, jota valmistetaan vain 630 numeroitua kappaletta ja sen lisäksi 63 vieläkin yksilöidymmin valmistettua Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clientiä, jotka on suunnattu vain Lamborghini-henkilöautojen omistajille. Lamborghini-erikoismallin suunnittelun innoittajana on toiminut Lamborghini Huracán STO -malli.

Perustekniikaltaan Ducatin nyt julkistettu erikoismalli on Streetfighter V4 S lisättynä Panigaleen esitellyillä vuoden 2023 parannuksilla, joista käyttäjän kannalta merkityksellisimpiä ovat luistoneston, moottorijarrutuksen ja vaihdeavustimen toimintojen entistä sujuvampi toiminta.

Moottorina on 1103-kuutioinen Desmosedici Stradale -moottori, jonka 208 hevosvoiman huipputehoon ei ole puututtu muuten kuin parantamalla hengitystä vaihtamalla sen jatkoksi Akrapovicin titaanista valmistama pakoputkisto.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Muutoksia ulkonäköön

Sen sijaan ulkonäkö poikkeaa selvästi perusmallin Streetfighterista. Vanteet on varta vasten tähän malliin suunnitellut. Takoalumiinivanteiden muotoilu on lainattu suoraan Huracán STO:sta, samoin takavanteen keskiön suurikokoinen titaaninen kiinnitysmutteri.

Streetfighterin kateosista suuri osa on korvattu hiilikuidusta valmistetuilla erikoisosilla, joiden muotoilussa on haettu mallia Lamborghinin muotoilumaailmasta. Satulan verhoilussa on mallia otettu Huracán STO:n istuinten viimeistelystä.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Kun virrat kytketään päälle, ilmestyy TFT-mittaristoon näkyville aluksi sekä Ducatin että Lamborghinin logot. Pyörän mallinimi ja sarjanumero ovat esillä virtalukon lähellä tankin katteessa.

Jalkatapit ovat vaihtuneet säädettäviksi ja kytkin- sekä jarrukahvat on italialaisen tarvikevalmistaja Rizoman suunnittelemat. Värityksenä on Verde Citrea/Arancio Dac -yhdistelmä, joka on yksi Huracán STO:n saatavilla olevista väriyhdistelmistä.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

630 kappaleen rajoitetun erän lisäksi Ducati valmistaa tästä mallista 63 kappaleen lisäerän, joka on suunnattu vain Lamborghini-henkilöautojen omistajille. Ostaja saa valita pyöränsä katteiden, vanteiden, jarrusatuloiden sekä satulan värityksen samaksi kuin omassa Lamborghini-autossa. Heille tarjotaan myös mahdollisuus hankkia mallia varten suunnittellut värimaailmaltaan yhteensopivat kypärä sekä nahkainen ajopuku.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghinin toimitukset asiakkaille alkavat huhtikuussa 2023.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Ducati

Kaikki koeajot

Uusimmat