Harley-Davidson CVO Tri-Glide

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 28.8.2019

Harley-Davidson CVO Tri-Glide – kolme pyörää ja yli 70 000 euroa

Harley-Davidson on valmistanut eri malleistaan huippuvarusteltuja CVO-versioita jo 20 vuoden ajan. Nyt kolmipyöräinen Trike saa ensimmäistä kertaa kantaa CVO-kirjainyhdistelmää mallimerkinnässään.

Harley-Davidson CVO Tri-Glide on juhlava ilmestys. Jo kolmipyöräisyys sinällään tekee vaikutuksen, mutta CVO-mallin tyylikkäät yksityiskohdat, täydellinen varustus ja 563 kilon kuivapaino ovat kaksipyöräisiin tottuneille jopa hieman liikaa. Hintakin on lähempänä premium-luokan autoa kuin normaalia moottoripyörää, 71 930 euroa.

CVO eli Custom Vehicle Operations on jo käsite Harley-Davidsonilla ajavien keskuudessa. Ensimmäiset CVO:t näkivät päivänvalon tasan 20 vuotta sitten. CVO merkitsee aina rajoitettuna eränä valmistettavaa malliston huippuversiota, jossa on runsaasti erikoisosia, paras varustelutaso ja mallisarjan tehokkain moottorivaihtoehto. Eikä CVO Tri-Glide tee tästä poikkeusta.

1913 kuutioinen

Harley-Davidson CVO Tri-Glide

Suureen painoon on vastattu valitsemalla voimanlähteeksi suurin tarjolla oleva vaihtoehto, Milwaukee Eight -moottorisarjan 1913-kuutioinen neste-/ilmajäähdytteinen versio. Huipputehoa se tuottaa maltilliset 107 hevosvoimaa, mutta vääntöä on tarjolla miehekkäät 168 newtonmetriä, ja vieläpä harrikkamaiseen tyyliin erittäin matalilla kierroksilla.

300 watin audiojärjestelmä kuuluu vakiovarustukseen. Ohjaustangon katkaisimet ovat valaistuja ja kuljettajaa hemmotellaan lämmitettävillä kahvoilla. Sekä kuljettajan että että matkustajan istuin ovat lämmitettäviä. Tavaratilaa on 113 litraa ja takajousituksen esijännitys voidaan tehdä pikasäädöllä. Pitkiin matkoihin suunnittelun varustuksen joukossa pistää silmään erittäin matala tuulilasi. Kaikki valot perustuvat led-tekniikkaan ja vakiovarustukseen kuuluu myös sumuvalot.  Koko komeuden kruunaa tarkkaan harkitut yksityiskohdat maalauksessa ja custom-osien runsas käyttö, joilla CVO erottuu takuulla tusinamalleista. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen.

Harley-Davidson CVO Tri-Glide

Harley-Davidson CVO Tri-Glide

Moottori: V2, 1923 cc, neste-/ilmajäähdytys
Teho: 80 kW (107 hv) / 5450 r/min
Vääntö: 168 Nm
Vaihteisto: 6 vaihdetta
Istuinkorkeus: 715 mm
Tankin tilavuus: 22,7 litraa
Kuivapaino: 563 kiloa
Hinta: 71 930 euroa

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Harley-Davidson

Kaikki koeajot

Uusimmat