Harley-Davidson Street Glide Special Arctic Blast

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 25.8.2021

Harley-Davidson Street Glide Special Arctic Blast -erikoismalli tuo sinivalkeutta katukuvaan

Harley-Davidson on julkistanut käsinmaalatun Arctic Blast -erikoismallin, jota valmistetaan vain 500 kappaletta.

Etelä-Dakotassa järjestettävä Sturgis Motorcycle Rally on yksi maailman suurimpia moottoripyöräkokoontumisia. Tämän vuoden tapahtuma oli järjestyksessään jo 81. Sturgis Rally, ja parhaimpina vuosina siellä on vieraillut yli 700 000 kävijää. Niinpä tapahtuma on tärkeä myös moottoripyörävalmistajille, ja mm. Harley-Davidson julkisti tänä vuonna tapahtumassa Street Glide Special -baggeristaan käsinmaalatun Arctic Blast -erikoismallin.

– Arctic Blast Limited Edition -erikoismallilla jatkamme maineemme vahvistamista näyttämällä esimerkkiä yksilöllisten ja räätälöityjen moottoripyörien saralla, sanoi Harley-Davidsonin toimitusjohtaja Jochen Zeitz.

Erikoismalli tulee tarjolle vain yhtenä värivaihtoehtona, syvän sininen metalliväri yhdistettynä kirkkaaseen siniseen ja helmiäisvalkoiseen.

Harley-Davidson Street Glide Special Arctic Blast

Harley-Davidsonin muotoilujohtaja Brad Richardsin mukaan erikoismalliin valittiin tarkoituksella korkeakontrastiset värisävyt, jotka yhdessä kuvioinnin ja yksityiskohtien kanssa viestivät jatkuvasta liikkeestä. Maalauksesta vastaa coloradolainen Gunslinger Custom Paint, jonka erikoismaalarit ovat valtakunnallisesti tunnettuja ja lisäksi yrityksellä on vuosikymmenien kokemus Harley-Davidsonin CVO-mallien (Custom Vehicle Operations) erikoismaalauksista.

Street Glide Specialin moottorina on 114-kuutiotuumainen (1 868cc) Milwaukee Eight V2-moottori. Tehoa se tarjoaa 90 hevosvoimaa ja vääntöä 158 newtonmetriä. Kuusivaihteisen vaihteiston jatkona on hihnaveto.

Harley-Davidson Street Glide Special Arctic Blast

Street Glide Specialien hinnat alkavat 38 560 eurosta ja värivaihtoehdosta riippuen perusmallien hinnat vaihtelevat 38 560 ja 41 750 euron välillä. Arctic Blast -erikoismallin hinta Suomessa on 46 650 euroa.

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Harley-Davidson

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Harley-Davidson

Kaikki koeajot

Uusimmat