Nissan Leaf mk1 kokemuksia

Ajoneuvot Käytetyt autot Käyttötesti käytetyllä Nissan Leaf Sähköautot 11.5.2023

Käytetty Nissan Leaf meni kaupaksi 8 200 euron hintaan – uusi rooli Tampereella kakkosautona

Moottori huutokauppasi käytetyn Nissan Leaf -täyssähköauton uuteen kotiin. Uusi arki vaikutti olevan kuin Leafille suunniteltu.

Moottorin yhteiset hetket käytetyn Nissan Leafin kanssa ovat nyt virallisesti loppu. Auto oli viikon verran Huutokaupat.comissa kaupattavana, ja lopulta auton hinnaksi jäi sen kuntoon nähden hyvinkin kohtuulliset 8 200 euroa.

Auto luovutettiin seuraavalla viikolla uudelle omistajalle. Ostaja joko oli tyytyväinen kauppaansa, tai ei kehdannut osoittaa tyytymättömyyttään nähtyään auton livenä. Todennäköisesti ja toivottavasti kyseessä oli näistä ensimmäinen vaihtoehto, ja auto vastasi sitä kuntoa mitä toimituksessa luvattiin.

Kyseessä on ostajan ensimmäinen sähköauto, ja Leaf tulee toimittamaan perheessä kakkosauton virkaa. Taloudessa on myös kotilatausmahdollisuus, eikä autolla ole tarkoitus suorittaa pitkiä ajomatkoja – paitsi alkajaisiksi auto täytyi ajaa Helsingistä Tampereelle. Uusi omistaja oli kuitenkin varannut reissuun kunnolla aikaa, joten siitäkään tuskin on koitunut ongelmia. Ja kyseiseen tarkoitukseen käytetty Leaf sopiikin paremmin kuin hyvin.

Moottori toivottaa uudelle omistajalle iloisia, ja ennen kaikkea edullisia kilometrejä Nissan Leafin ratissa!

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Nissan

Kaikki koeajot

Uusimmat