Ajoneuvot | Geneve 2018 | Uutinen | 6.3.2018

Uusi Honda CR-V tuo lisää joustavuutta arkeen

Suosittu Honda CR-V uudistuu ja tarjolle tulee entistä enemmän vaihtoehtoja matkustamoon ja konepellin alle.

Jaa artikkeli

Uusi Honda CR-V jatkaa suositun katumaasturin reseptiä ja tuo lisää vaihtoehtoja tuttuun mallinimeen.

Pidempi, leveämpi ja hiukan matalampi CR-V venyy myös sisätilojen osalta. Niinpä tarjolla on hyvät tilat etu- ja takapenkillä. Tarjolle tulee myös uutena seitsemänpaikkainen versio. Samalla tavaratila on kasvanut erityisesti korkeutta.

Honda CR-V

Moottoripuolella CR-V luottaa Civicistä tuttuun 1,5-litraiseen VTEC Turbo -bensiinimoottoriin yhdessä CVT-vaihteiston kanssa. Lisäksi uusi CR-V tuo vihdoin Eurooppaan Hondan uuden erikoisen hybridijärjestelmän. Tarjolla on myös enemmän joustoa nelivedon saatavuuden suhteen.

Honda CR-V

Ulkoisesti CR-V:n uusi ilme on jatkokehitelmä aiemmasta muotokielestä sekä Civicin tuomasta sukunäöstä. Uutta on myös aktiivinen Active Shutter Grille -keulamaskijärjestelmä, joka säätelee aerodynaamisuuden ja jäähdytystehon tasapainoa keulalla. Maavara on kasvanut 38 millimetriä, nelivetoisen bensiinimallin ollessa 208 mm maavaralla.

Honda CR-V

Sisällä uuden CR-V:n yleisilme on tuttu Civicistä, joskin hiukan maanläheisempänä sovituksena. Esittely-yksilön puulistat eivät tosin kuulu valintoihimme. Keskikonsolia on samalla siistitty ja toimintoja on ryhmitelty 7-tuumaisten monitoiminäyttöjen taakse.

Honda CR-V

Uusi Honda CR-V nähdään jo syksyllä 1,5-litrainen bensiiniturbon voimin, mutta hybridiä joudutaan odottelemaan ensi vuoteen.

Honda CR-V

Teksti ja kuvat: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Keskustelu