9.9.2022

Baby Marco Polo – Mercedeksen T-sarjalainen matkailee

Mercedes-Benz laajentaa Marco Polo -matkailuajoneuvomallistoaan tällä kertaa pienempään suuntaan, kun tuore tila-auto varustetaan matkailumoduulilla.

Jos Mercedes-Benz 190 oli "Baby Benz" ja alkuperäistä A-sarjalaista kutsuttiin joskus "babymersuksi", on välitön johtopäätös, että tätä uutuutta on kutsuttava "baby Marco Poloksi". Juuri tämän pienimuotoisempi ei matkailuauto voi olla, ja T-sarjalainen onkin nyt Marco Polo -malliston pienin jäsen. Kokoluokassa seuraava askel on jo V-sarjalainen.

Düsseldorfin Caravan Salon 2022 -messuilla esitelty Marco Polo -varustus on toteutettu T-sarjaan sitä varten toteutetulla Marco Polo Modulella. Tästä on olemassa kaksi eritasoista versiota.

Perusversio kattaa 2 x 1,15-metrisen vuoteen, ja vaikka lattia ei olekaan täysin tasainen, pitäisi 10-senttisen patjan taata suhteellisen virkistävät unet. Vuoteen saa taitettua tavaratilan pohjalle, eikä se vie ajon aikana takapenkeiltä tilaa. Ikkunat saa läpinäkymättömiksi, ja tuuletusikkunassa on integroitu hyttysverkko. Taaimmaisten sivuikkunoiden paikalla on lisäsäilytystilaa.

Tasokkaampi Marco Polo Module kattaa edellisen lisäksi minikeittiön. Siihen sisältyvät 12 litran vesiallas, 15 litran jääkaappi, keitin sekä työtaso ja keittiövälineet. Mukana kulkee myös kaksi retkituolia sekä pieni pöytä. Kaikki on helposti käytettävissä ja saatavilla.

Marco Polo Module on irroitettava kokonaisuus eli T-sarjalaisen saa tila-autosta matkailuautoksi ja takaisin helposti. Mercedeksen mukaan kaksi henkilöä varustaa auton matkailuvalmiiksi muutamassa minuutissa.

Lähde ja kuvat: Mercedes-Benz Teksti: Benjamin Helander

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää aiheesta

Luetuimmat