24.9.2017

Breitlingilta ranneluksusta – Bentley GT Dark Sapphire Edition

Breitling for Bentley GT Dark Sapphire Edition

Breitling for Bentley GT Dark Sapphire Edition on kellomaailman vastine uudelle Continental GT:lle.

Kellovalmistaja Breitling on jatkanut jälleen läheistä yhteistyötään luksusautomerkki Bentleyn kanssa. Nyt uuden Continental GT:n kunniaksi Breitling on tuomassa markkinoille 500 kappaleen erikoiserän auton inspiroimaa kellomallia.

Kellon koko nimi on Breitling for Bentley GT Dark Sapphire Edition ja sille pärjää ainoastaan kellon kuoren 48 millimetrin halkaisija. Kuoren alla uutukaisessa nähdään COSC-sertifioitu Breitling B06 -automaattikoneisto. Sen erikoisuus on vuonna 1926 patentoitu 30 sekunnin kierrokseen perustuva kronografijärjestelmä. Keskiviisari siis kiertää kellotaulun 30 sekunnissa, jolloin sen ajanosoitustarkkuus on 1/8 sekuntia. Kellon käyntivaraksi on ilmoitettu yli 70 tuntia.

Breitling for Bentley GT Dark Sapphire Edition

Kellotaulun "timantti timantissa" -koristelu on puolestaan tuttu Continental GT:n uudesta nahkaverhoilusta, jossa nahkaan ommellaan kaksoistimanttikuvio 712 tarkasti sijoitetun ompeleen avulla. Siniset yksityiskohdat heijastelevat puolestaan Bentleyn väripaletista löytyvää Dark Sapphire -väritystä.

Kellon kuori on valmistettu Breitlight-nimeä kantavasta uutuusmateriaalista, joka tuo käyttäjälleen mukavuutta olemalla keveä, kestävä, antimagneettinen ja allergeenivapaa. Breitlightin pitäisi myös kestää naarmuuntumista ja korroosiota. Myös materiaalin luontainen tummansininen kiilto sopii Dark Sapphire -teemaan. Kello on vesitiivis 100 metriin saakka. Käyttömukavuutta on haettu myös Bentley GT -kumirannekkeella.

Breitling for Bentley GT Dark Sapphire Edition

Tietoa kellon hinnoittelusta ei vielä ole, mutta rajoitetun valmistusmäärän takia Breitling for Bentley GT Dark Sapphire Edition tuskin on erityisen edullinen tapa pysyä ajassa kiinni.

https://youtube.com/watch?v=Mk-0FB6NH6Y

Lähde ja kuvat: Bentley

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat