28.3.2016

Elämyksellisyyttä ja sähinää – American Car Show täytti odotukset

American Car Show

Neljä näyttelyä yhdessä tarjosivat nähtävää entistä enemmän.

Pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa järjestetty American Car Show piti sisällään neljä eri näyttelyä. American Car Show, MC Heaven, Tuning Car Show ja Motorsport 2016 yhdessä tarjosivat monipuolisen kattauksen, jossa riitti mielenkiintoista nähtävää kaikille messuvieraille.

American Car Show

– Motorsportin mukaanotto oli loistava juttu. Se toi näyttelyyn uutta sisältöä ja näytteilleasettajat ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan, hehkuttaa näyttelyn järjestelyistä vastanneen FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtaja Leo Laurell.

Neljän näyttelyn lisäksi ohjelmassa oli viimeisenä näyttelypäivänä vielä FHRA Auction -harrasteajoneuvohuutokauppa, joka veti paikalle 1000 innokasta ostajakandidaattia. Moni hieno harrasteajoneuvo löysi huutokaupassa uuden omistajan.

Huutokauppaa lukuunottamatta muut tapahtumat keskittyivät 6- ja 7-hallien yhteiseen isoon tilaan, mikä oli toimiva ratkaisu ja takasi kaikille tasapuolisesti huomiota. Tavoitteena oli lisätä interaktiivisuutta, sähinää ja elämyksellisyyttä, ja niiden saavuttamiseksi käytössä oli uudet keinot.

– Isot screenit sekä hallissa ja verkossa tapahtunut radiointi ja televisiointi toivat aivan uutta mielenkiintoa näyttelyä kohtaan, kertoo Laurell.

American Car Show

Kävijämäärissä ei tapahtunut toivottua kasvua, vaan jäätiin viime vuoden tasolle.

- Kannattaa kuitenkin muistaa, että viime vuonna kävijämäärä kasvoi joten nyt saavutettu taso on kaikesta huolimatta hyvä, muistuttaa Leo Laurell lopuksi.

Teksti ja kuvat: Janne Huhtala

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat