3.3.2016

Geneva International Motor Show 2016: Autokevään alku

Geneva International Motor Show 2016

Kevään autouutuudet esittelevä näyttely aukesi tänään yleisölle Geneven Palexpo-messukeskuksessa.

Automaailman vaikuttajat ja visionäärit ovat jälleen kansoittaneet hulppeat hotellit ja ravintolat Geneve-järven rannalla. Houkuttimena tietysti maailman arvostetuimmat automessut Geneven messukeskuksessa Palexpossa kansainvälisen lentoaseman tuntumassa.

Geneven automessut järjestetään 86. kerran 3.–13. 3.2016. Mukana ovat kaikkien suurten autonvalmistajien lisäksi pienet superautojen valmistajat ja koriräätälipajat. Näytteilleasettajia on n. 200 kappaletta 30 eri maasta. Vierailijoita odotetaan 650 000 - 700 000 Palexpon kaikkiaan seitsemään näyttelyhalliin.

Geneva International Motor Show 2016

Uutuusmalleja on luvassa 120, joista osa tosin on jo nähty Tokiossa tai Detroitissa. Luvussa on mukana myös tuunausfirmojen uutuudet ja kevyet ehostukset, joten aivan noin montaa kokonaan uutta mallia ei voi messuilta odottaa. Näkemistä kyllä riittää siltikin hengästymiseen asti.

Messukeskuksen sijainti lentokentällä mahdollistaa jopa pikaisen päiväreissun, Finnair lentää Geneve-Cointrin lentokentälle päivittäin aamuin illoin. Joukkoliikenne Genevessä pelaa hyvin, bussien ja junien käyttö on turistille ilmaista. Maahantulija saa matkatavara-aulan automaatista lipun ensimmäiseksi päiväksi ja muille päiville matkakortin saa kaikista hotelleista.

Teksti ja kuvat: Petri Munukka

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy