7.2.2016

Harley-Davidson Softail Slim S – kunnianosoitus toisen maailmansodan sotilasmoottoripyörille

Harley-Davidson Softail Slim S

Harley-Davidson on virittänyt vuoden 2016 Softail Slim S -mallia perinteisellä reseptillä, tehokkaampi moottori ja vieläkin yksilöllisempi ulkonäkö.

Aikaisemmin vain CVO-erikoismalleja (Custom Vehicle Operations) vauhdittanut 110-kuutiotuumainen Screamin' Eagle -moottori on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla Softail Slim S -tuotantomalliin. Kyseessä on Harley-Davidson-moottorimalliston huippuversio, joka tuottaa 148 newtonmetrin väännön. Moottorin hengittävyyttä on viimeistelty vapaasti virtaavalla ilmansuodattimella ja optimoidulla pakoputkistolla.

HD Softail Slim S

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Klassiset Bobber-piirteet

Vähäeleistä ja klassista Bobber-tyyliä edustavan Softail Slim S:n tuntomerkkejä ovat pinnavanteet yhdistettynä paksuun eturenkaaseen, typistetty takalokasuoja, Hollywood-tyylinen ohjaustanko ja soolosatula, joka on viimeistelty tuck-and-roll-kuviolla. Minimalistista ilmettä on täydennetty yhdistetyllä takavalo-jarruvalo-vilkku-yhdistelmällä. Astinlaudat ovat tyyliin sopivat puolikuun muotoiset.

HD Softail Slim S

Klassisesta hardtail-tyylistä poikkeaa vain selvästi kehittyneempi takajousitus. Lisäksi sähköinen ride-by-wire-kaasu on mahdollistanut Softail Slim S:n varustamisen elektronisella vakionopeussäätimellä.

Värivaihtoehtoina ovat Vivid Black sekä toisen maailmansodan sotilasmoottoripyörät mieleen tuova Olive Gold Denim tähtikuvioinnilla.

Hinta 27 800 € (Vivid Black)

HD Softail Slim S

Uudet Harley-Davidson -moottoripyörämallit ovat nähtävillä MP16-näyttelyssä.

MP16 -näyttely Helsingin Messukeskuksessa 5.–7.2.2016, www.mpmessut.fi

Teksti: Janne Huhtala Kuva: valmistaja ja Antti Hentinen

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat