24.4.2016

Hyvä projekti mutta vaiheessa? Hae BFGoodrichin projektiapua!

Rengasvalmistaja hakee kampanjassaan pelastamisen arvoisia ikuisuusprojekteja.

BFGoodrich käynnistää "BFGoodrich Good Project" -kampanjan, jossa rengasvalmistaja hakee kymmentä ajan- ja rahanpuutteen vuoksi kesken olevaa autoiluprojektia. Projektien luonne voi vaihdella aavikkorallin ajamisesta klassikkoauton restaurointiin. Ehdokkaita haetaan vuoden 2016 loppuun asti.

Englanninkielisen www.bfgoodrich.fi -sivustonsa kunniaksi rengasvalmistaja etsii siis kymmentä erilaista haavehanketta Euroopasta, joiden toteuttamiseen yhtiö antaa rahallisen tuen lisäksi myös materiaali- ja logistiikka-apua. Joka toinen kuukausi (touko-, heinä-, syys-, ja marraskuussa) kokoontuva asiantuntijaraati arvioi hankkeet perusteellisesti. Vastapainoksi valitut sitoutuvat toimimaan BFGoodrichin lähettiläinä, dokumentoiden hankkeen etenemistä.

Projektien tulisi kunnioittaa BFGoodrichin arvoja, eli iloa, epäitsekkyyttä, pyyteettömyyttä, seikkailuhenkeä, haasteiden voittamista, kovaa työtä, sataprosenttista likoon laittamista ja intohimoa asialleen. Suotavaa olisi myös laaja seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, yhtiön itsensä mainitessa vähintään 500 tykkääjän rajan esimerkiksi projektin Facebook-sivulle. Myös englanti on syytä olla hallussa, sillä kampanja on puhtaasti englanninkielinen.

Jos autotallista löytyy makea mutta jumissa oleva projekti, voi onneaan kokeilla hakemalla projektitukea osoitteesta www.bfgoodrich.com/goodproject. Osoitteesta voi myös tarkistaa kampanjan täydelliset ehdot.

Lähde: BFGoodrich, kuva: Lauri Ahtiainen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat