26.5.2021

Kotimaani ompi Suomi – ja sinne vie matkailijan mieli

Matkalla_kotimaassa_2021

Uusi Matkalla kotimaassa -juttusarja vie matkailuelämysten äärelle eri puolille Suomea, kahdeksassa osassa. Ota vinkit talteen!

Moni matkailija on kääntänyt katseensa – myös koronasyistä – kotimaahan, ja hyvä niin, sillä Suomella on tarjota kiinnostavia, elämyksellisiä ja hauskoja matkailukohteita.

Moottori aloitti viime viikolla uuden artikkelisarjan, jossa käydään Suomi läpi kahdeksassa osassa, alue kerrallaan.

Moni kotimainen matkailuhelmi vain odottaa löytäjäänsä, eivätkä ne kaikki sijaitse valtaväylien välittämässä tuntumassa vaan kenties sivuteiden päässä. Moni kiinnostava matkailukohde on paikalisten hyvin tuntema, mutta toispaikkakuntalaisille salatuksi jäänyt mansikkapaikka.

Moottorin kokoama matkavinkkien kattava katras käy avuksi kaikille omaa lomareissua ja matkareittiä suunnitteleville, onpa liikkeellä yksin, pariskuntana tai perheen voimin.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kerran viikossa, alue kerrallaan

Matkalla kotimaassa -juttusarja ilmestyy viikoittain, torstai-iltaisin. Tämä ajankohta on sikäli otollinen, että matkavinkit voi ottaa iloksi ja hyödyksi jo kyseiselle viikolle suunniteltua viikonvaihteen lomareissua ajatellen.

Viime viikolla julkaistu artikkeli kertoi kaakkoisen Suomen matkailutäkyistä kuten Hotelli Punkaharjusta, luonnonkauniista ajoreitistä Harjutiestä, Salpalinja-museosta, Verlan Unescon maailmanperintökohteesta, Mannerheimin salonkijunavaunusta, Imatrankoskesta ja Puumalansalmen sillasta – sekä paljosta paljosta muusta.

Huomenna siirrymme läntiseen Suomeen, jossa on tarjolla esimerkiksi autoilureittinä Pohjanlahden rantatie, Könninkellojen uusi museo, Koskenkorvan sheriffin tilukset ja nippu kiinnostavia persoonallisia yösijoja.

Teksti: Marko Jokela Grafiikka: Moottori, Jari Saarentaus

Lisää aiheesta