7.2.2016

Liukumäen epäviralliset SM-kisat Huimalassa – laskiaisena selfiellä sisään

Huimala liukumäki

Laskiaisen liukumäkikisassa tärkeintä on tyyli ja tunnelma, ei nopeus.

Kaikenikäisten reippailuhallina itseään mainostava Huimala tempaisee laskiaisen kunniaksi. Aktiviteetteja minigolfista liitoratailuun tarjoava Helsingin Konalassa sijaitseva Huimala ei peri kävijöiltään laskiaistiistaina pääsymaksua, kunhan kävijät ovat lataavat sosiaaliseen mediaan selfien "liukkaasta laskiaistuuletuksesta". Meitsien aihetunnisteina tulisi olla #huimala ja #laskiaistuuletus. Kuvan voi ladata Instagramiin tai esimerkiksi Huimalan Facebook-sivulle, josta löytyvät myös tarkemmat tiedot kampanjasta.

Kilpailuhenkisille ja leikkimielisille järjestetään laskiaisena myös liukumäenlaskun epäviralliset SM-kilpailut.

– Kisoissa jaetaan vain tyylipisteitä, joten tässä kisassa parhaalla asulla ja komeimmalla tuuletuksella on nopeutta enemmän merkitystä, kertoo Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude.

Jokainen kilpailusuoritus valokuvataaan, sillä voittajan valitsee sosiaaliseen mediaan ladattujen ja paikan päällä napattujen tuuletuskuvien perusteella YouTubesta tuttu Iina-Katariina Haataja. Voittajan vaivannäkö palkitaan kaiverretulla pokaalilla, kymmenen kerrran sarjakortilla Huimalaan sekä pulkalla, mikäli laskuharjoituksia haluaa jatkaa vielä ulkonakin.

Lähde ja kuva: Huimala

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat