11.8.2016

Motoristit huomio! Tänne kootaan Euroopan parhaat kohteet ja ajoreitit

motorcycle-diaries.com

Motorcycle Diaries -sivusto pyrkii muodostamaan motoristiyhteisön elämyksellisten reittien ja matkakohteiden ympärille.

Matkaa suunnitellessa törmää toistuvasti samaan pulmaan: minne tarkalleen ottaen kannattaisi mennä? Motoristin näkökulmasta päänvaivaa aiheuttavat kohteiden lisäksi reitit. Nopein ja suorin on harvoin elämyksellisin ja elämyksiähän reissuilta haetaan.

Rengasvalmistaja Bridgestone kertoo aloittaneensa hiljattain yhteistyön uuden verkkopalvelun kanssa. Motorcycle Diaries -verkkosivusto houkuttelee erityisesti moottoripyöräilijöitä, jotka ovat kiinnoistuneet Europpan parhaista ajoreiteistä. Sivuston tavoitteena on kehittyä maanosan parhaaksi ajoreittien ja matkakohteiden tietokannaksi. Sivusto kannustaa käyttäjiä jakamaan ikimuistoisimmat matkareittinsä ja moottoripyöräseikkailunsa muiden motoristien iloksi ja avuksi sekä saattaa hengenheimolaisia yhteen.

Motorcycle Diaries

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Yhteisöllisyys tavoitteena

Uuden sivuston kantavat teemat ovat löytäminen, inspiroituminen, suunnittelu ja jakaminen. Käyttäjät voivat siis seuloa esiin kauneimmat ajoreitit ja kohteet kuvien ja videoiden avulla, suunnitella reittinsä ja jakaa ne muun Motorcycle Diaries -yhteisön kanssa. Tuulta alleen saadessaan palvelusta voi kehittyä varsin mielenkiintoinen.

Rengasvalmistaja Bridgestone on Motorcycle Diaries -sivuston virallinen yhteistyökumppani ja tarjoaa sen jäsenille muun muassa Bridgestonen tuotteita kilpailupalkintoina. Käytössä ovat myös Bridgestonen Biker’s Club -palvelut eri puolilla Eurooppaa, mikäli unelmien tiellä tulee vastaan teknisiä ongelmia.

Motorcycle Diaries

Viidellä kielellä käyntiin

Sivusto on käytettävissä viidellä kielellä: englanti, ranska, italia, espanja ja saksa. Tulevaisuudessa Motorcycle Diaries -sivusto mielii loistavien moottoripyöräseikkailujen suunnittelun aloituspaikaksi ja inspiraation lähteeksi. Lisätäkyinä toimivat sivuston itse kehittämä reittisuunnittelusovellus ja oman moottoripyöräpäiväkirjan luonti- ja jakamismahdollisuus. Luvassa on myös mobiiliaplikaatio.

Lähde: Bridgestone, kuvitus: ruutukaappauksia verkkosivustolta

Luetuimmat